TOP 10 vedete de care ne-am săturat în 2022. Cine e pe primul loc

La început de an, facem retrospectiva celui care de-abia s-a încheiat. Punem pe hârtie ce ne-a adus fericire și ce ne-a deranjat în ultimele 12 luni. Iar câteva vedete ne-au scos chiar din sărite în 2022. Iată care sunt acelea!

image

Ranker, un site binecunoscut în SUA, a făcut un clasament cu „Celebritățile de care ne-am săturat în 2022”, iar publicul internațional a votat în funcție de antipatiile lui. Surprinzător sau nu, în vârful clasamentului se află o personalitate publică despre care am tot aflat lucruri mai mult sau mai puțin plăcute. Același lucru îl putem spune și despre cel care se află pe cea de-a doua poziție...

Din toate cele 416.000 de voturi adunate până pe 31 decembrie 2022, persoana de pe primul loc a primit 24.201 voturi, iar cel de pe locul al doilea a primit 21.492 voturi. Ambele personaje de pe scena internațională înglobează peste 5% dintre voturile exprimate. Cine sunt „premianții”?

Prințul Harry și Meghan Markle au fost catalogate drept cele mai enervante celebrități din 2022, iar acest lucru s-a întâmplat la numai câteva săptămâni după ce perechea regală își lansase controversatul documentar difuzat de Netflix, „Harry & Meghan”, care a atras atenția întregii planete.

Interesant e că, mai la începutul anului 2022, Ducesa de Sussex se afla pe locul al 20-lea în acest clasament deloc flatant, în timp ce soțul ei, Prințul Harry, stătea bine-mersi pe locul al 23-lea. Ceea ce a pătat reputația lor a fost interviul oferit celebrei Oprah Winfrey, în martie 2022, când cei doi soți au început atacul nesfârșit la adresa familiei regale britanice.

Că tot am adus-o în discuție pe Oprah Winfrey, celebra jurnalistă americană se află și ea în acest top. De asemenea, actrița Amber Heard a devenit subiect de discuție interminabil odată ce s-a implicat într-un proces defăimător la adresa fostului ei soț, Johnny Depp, motiv pentru care a devenit antipatizată de mulți. James Corden și Kim Kardashian nu lipsesc nici ei din clasamentul celor mai enervante vedete din 2022.

Reputația unor superstaruri precum Kanye West și Ellen DeGeneres a avut și ea de suferit în anul pe care de-abia l-am încheiat. Rapperul a făcut tot felul de comentarii controversate cu privire la fosta lui soție, Kim Kardashian, iubiții acesteia, dar, mai ales, la adresa evreilor, pe care nu-i prea crede victime ale naziștilor.

Pe locul al nouălea se află Chrissy Teigen, modelul care comentează și deranjează mult pe rețelele sociale, iar pe locul al zecelea este Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin.  

Rezultatul voturilor exprimate și publicate de Ranker exprimă un lucru clar – publicul s-a săturat de cuplul regal care-și câștigă banii din defăimarea familiei regale britanice. Iar oamenii i-au taxat fără să mai stea la discuții.

Foto - ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg