Cadoul perfect de Valentine’s Day în funcție de zodie. Surprinde-ți jumătatea!

Încă nu te-ai hotărât ce cadou să îi cumperi iubitei tale cu ocazia Valentines’s Day? Horoscopul te salvează și îți spune ce i se potrivește cel mai bine în funcție de zodie!

image

Femeia specială din viața ta merită un cadou pe măsură, iar dacă ești în căutarea lui, ce-ai spune dacă vei primi îndrumare de la horoscop? Unele zodii sunt impresionate de ieșirile în oraș, iar altele preferă să petreacă acasă, în intimitate. Descoperă mai jos cum îți poți impresiona jumătatea în această zi deosebită! 

Cadoul perfect de Valentine’ Day în funcție de zodie

Zodia Berbec este una dintre cele mai romantice din horoscop, așa că așteaptă-te să fii surprins în această zi specială! Ca să o impresionezi, la rândul tău, ce-ai spune dacă ai organiza o ieșire în oraș, poate la un spectacol sau într-un club? În ceea ce le privește pe femeile din zodia Taur, poate știi că sunt extrem de pretențioase! Au standarde înalte, așa că nu trebuie să dai greș! O vei surprinde cu o bijuterie pe care și-o dorește, cu o ieșire într-un centru spa sau cu o cină romantică, unde va savura preparate deosebite. Femeile din zodia Gemeni iubesc libertatea, așa că îți vei putea impresiona partenera cu o ieșire în aer liber - poate la un muzeu sau la un târg, iar cele din zodia Rac vor aprecia gesturile romantice. Ce-ai spune dacă i-ai oferi partenerei o scrisoare de dragoste redactată manual? 

Citește și: Legendele Valentine’ Day. În trecut, Eros, zeul iubirii, folosea două tipuri de săgeți, cu dragoste și cu ură 

Ca să surprinzi o femeie Leu, trebuie să faci un gest special! Ce-ai zice dacă ai achiziționa, în locul unui buchet clasic de flori, un abonament lunar la florărira sa preferată? Preocupată de a avea un stil de viață sănătos, Fecioara va aprecia dacă va primi în dar preparate sănătoase, așa cum sunt bomboanele fără zahăr sau chiar un abonament într-un centru de fitness. În schimb, Balanța se va bucura dacă îi vei organiza o ieșire cu prietenii, unde să se relaxeze după munca pe care o depune zilnic. Zodia Scorpion apreciază momentele romantice, așa că organizează o cină specială, unde să fiți doar voi doi, iar Săgetătorul preferă călătoriile spontane. Capricornul iubește sesiunile de masaj, așa că o vizită într-un centru spa poate fi cadoul perfect, pe când Vărsătorul poate fi impresionat cu bilete la un concert, iar zodia Pești va aprecia o plimbare în natură. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg