Ce își doresc femeile să NU mai facă bărbații. Sunt dezgustate de aceste gesturi!

Tu ce ți-ai dori să nu mai facă niciodată bărbații? Mai multe femei au răspuns la această întrebare pe un forum cunoscut și iată ce a ieșit! 

image

„Quora‟, o platformă de întrebări și răspunsuri care dă posibilitatea utilizatorilor să comunice între ei, a lansat o provocare pentru reprezentantele sexului frumos. Mai exact, femeile au fost întrebate care sunt lucrurile pe care și-ar dori să nu le mai facă bărbații. Mii de femei au răspuns la această provocare, (peste 20.000) iar rezultatele te pot surprinde. 

Răspunsurile interesante date de femei  

Dintre toate răspunsurile, cel mai votat a fost „Îmi doresc să nu mai dea vina pe menstruația noastră‟, făcând referire la schimbările de dispoziție pe care femeile le pot avea în „acea perioadă‟ a lunii. O femeie a scris: „Obișnuiam să lucrez cu bărbații și mereu mă întrebau de ce nu zâmbesc. «Este din cauza perioadei lunare?» Era ceva îngrozitor…‟. 

Un alt răspuns ce a fost votat de multe femei este „Să nu mai trimită poze nepotrivite‟. Multe femei au fost de acord că fotografiile nesolicitate sunt nepotrivite și dezgustătoare. „Mă întreb dacă asta a funcționat pentru vreun bărbat?‟, a scris o femeie. 

Citește și: Lucruri despre femei pe care bărbații nu le înțeleg. „De ce vorbesc cu mamele lor ore întregi?‟

De asemenea, femeile și-ar dori să „nu mai fie tratate în mod diferit‟: „Avem aceleași nevoi umane, chiar dacă suntem diferite biologic și avem o altă educație. Avem personalități și dorințe. Facem greșeli și suntem la fel ca toți oamenii. Nu suntem coduri‟, a comentat un utilizator. 

Nici glumele sexiste nu sunt pe placul femeilor, fiind considerate „înjositoare‟: „Te rog, nu îți susține prietenii când fac glume sexiste și înjositoare despre femei! Mulți dintre voi știu că aceste glume sunt greșite, dar râdeți oricum pentru că vă este frică să recunoașteți. Te face să arăți ca un laș‟, a mărturisit o femeie. 

De asemenea, femeile nu își mai doresc ca bărbații să le spună când să zâmbească, să nu se mai enerveze când li se spune să nu o facă, să nu se aștepte ca soțiile să le fie și menajere și să nu le mai claxoneze când merg pe stradă

Sursă foto: Shutterstock