Ce joburi au oamenii care înșală cel mai des. Meseriile „predispuse” la infidelitate

E aproape imposibil să-ți dai seama cine va înșela și cine nu, într-o relație, însă, atunci când cineva calcă strâmb, se știe aproape cu exactitate unde se va întâmpla asta.

image

La locul de muncă încep cele mai multe aventuri! Cam 85 % dintre idilele extraconjugale încep la serviciu, înte colegi, șefi, subalterni. Iar cauza este combinația fatală a trei factori mari și lați – tentația, oportunitatea și plictiseala – care cresc simțitor șansele infidelității.

Un studiu revoluționar a scos la inveală o informație interesantă, conform căreia unul din cinci angajați recunosc că au avut relații intime cu un coleg, în ciuda faptului că aveau acasă partener de viață. Și, surprinzător sau nu, există anumite meserii în care înșelatul e mult mai frecvent decât în altele.

Piloții și stewardesele

Piloții impun un anumit respect, pentru simplul fapt că sunt responsabili pentru atâtea alte vieți. Cu cât mai mare avionul pe care îl pilotează, cu atât mai mare adorația pe care o stârnește un pilot… Cel mai mare factor care determină infidelitatea în aviație este… oportunitatea.

Serviciul piloților îi ține la mare distanță pe aceștia de partenerii lor de acasă. Nimeni nu-i vede la asemenea altitudine, lucru care poate fi extrem de tentant pentru mulți.

Doctorii și asistentele medicale

Profesia lor este… pe viață și pe moarte. Adrenalina nu lipsește din viața lor, se iau decizii spontane, miza este enormă, trebuie acționat pe loc, stresul e copleșitor, se simte nevoia unei refulări adesea, iar fiecare clipă de viață înseamnă enorm de mult, trebuie valorificată la maximum, nu-i așa? Un asemenea stil de viață te poate împinge spre… păcat.

Oamenii de afaceri

Fie că sunt bărbați sau femei, antreprenorii au un stil de viață aparte, nu sunt conservatori, gândesc tot timpul inedit, caută soluții de tot felul și oportunități la fiecare pas. Se întâmplă adesea ca acești oameni să-și dorească să-și dezvoelte viața amoroasă fix ca pe afacerea pe care o gestionează – cu maxim de profit personal.  

image

Bankerii și oamenii care lucrează în finanțe

Câteodată e nevoie de moduri mai puțin… ortodoxe pentru a face rost de bani, iar cei care recurg la ele sunt mai determinați să adopte feluri aparte pentru a obține ce vor în orice aspect al vieții lor. Astfel, o nouă cucerire sentimentală poate fi exact ce le lipsea până atunci.  

Profesorii

33% dintre aventurile extraconjugale sunt ale profesorilor. Ei înșală din alte motive decât cei enumerați mai sus. Provocările la care sunt supuși le creează adesea frustrări și o lipsă a încrederii în sine. Sunt, de multe ori, lăsați să se descurce cu resurse reduse și să fie blamați pentru lucruri care nu sunt cauzate de ei. Nu-i de mirare că profesorii caută… înțelege în altă parte decât la partener, la oricine posibil, care e prin preajmă preferabil!

foto - Shutterstock



Recente

cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg