Întrebări la care trebuie să îţi răspunzi dacă ai o relaţie de mult timp

1 82021 original jpg jpeg

O relaţie de cuplu de lungă durată spune multe despre cei doi parteneri. Însă, chiar şi aşa, există câteva întrebări pe care trebuie să vi le adresaţi. Răspunsurile vă vor ajuta să vă daţi seama în ce stadiu este relaţia voastră.

Întrebările pe care trebuie să vi le adresaţi sunt:

Dau 100% în relaţia mea?

Această întrebare este necesară pentru a şti unde te poziţionezi în relaţia pe care o formezi cu partenerul. Trebuie să vezi dacă eşti capabilă să dai totul pentru bărbatul de lângă tine,

Ce iubesc cel şi cel mai mult la partenerul meu?  

Este normal să îţi placă mai mult ceva la partenerul tău, însă asta nu înseamnă că nu i le apreciezi pe restul. Fiecare om este diferit, iar acest lucru ar trebui să ne facă să fim unici în ochii persoanei iubite. Tu te-ai întrebat vreodată ce apreciezi cel mai mult la partenerul tău?

Mă simt singură în relaţie?

s-a întâmplat să ne simţim singuri într-o relaţie. Acesta este lucrul cu care se confruntă multe cupluri. Dacă te afli într-o relaţie fericită, dar te simţi în continuare pierdută, singură şi tristă, atunci este pentru că nu te-ai întrebat niciodată care sunt motivele pentru care te simţi aşa. Există o anumită frică? E ceva din trecut?

Mă iubesc pe mine?

Un om care nu se iubeşte pe el, nu poate iubi o altă persoană. Pentru a oferi iubirea pe care o aşteaptă partenerul tău, trebuie să începi să te iubeşti mai întâi, corpul tău. Lipsa afecţiunii poate provoca o mulţime de probleme în relaţie.  

Pot trăi fără el?

Întreabă-te acest lucru, deoarece îţi vei da seama unde te situezi în privinţa iubirii partenerului. Îl iubeşti aşa cum crezi sau este doar frica de a rămâne singură? Eşti cu adevărat îndrăgostită de el? Poţi trăi fără partenerul tău? Poţi fi fericită când partenerul tău nu mai este? Dacă îl iubeşti cu adevărat şi nu poţi sta departe de el iar el simte acelaşi lucru, atunci relaţia va rezista mult.

Acestea sunt întrebări pe care trebuie să le adresezi când simţi că relaţia se confruntă cu probleme şi vremuri grele. Poţi face mai bine sau mai rău. Totul depinde de tine. Gândeşte-te la asta şi fii precaută şi preocupată de relaţia pe care o ai. Vei găsi fericirea pe care o cauţi.