Nu mai ai încredere în el

1 82224 original jpg jpeg

Fie că e vorba de infidelitate, minciuni sau promisiuni încălcate, odată ce partenerul de viaţă ţi-a greşit, încrederea în el începe să ştirbească. Există însă câteva lucruri pe care le poţi face pentru a vă salva relaţia şi pentru a-l putea privi din nou cu ochi buni.

Priveşte înainte

A te concentra pe faptele din trecut este o capcană care te ţine legată de gesturile care te-au rănit. Dacă toată atenţia ta este canalizată asupra amintirilor neplăcute, acest lucru va reprezenta o piedică în calea iertării. Eliberează-ţi sufletul, chiar dacă experienţele au fost dureroase. Vindecarea trecutului este necesară, ca să o iei de la capăt. Aşadar, acordă-i partenerului ocazia de a-ţi demonstra că mai merită o şansă să îndrepte lucrurile.

Discutaţi, nu vă certaţi

Discutaţi, nu disecaţi problemele pe care le aveţi. Vorbiţi cu calm. Povesteşte-i ce ai pe suflet, cum te simţi în urma celor întâmplate şi în ce fel ţi-au fost înşelate aşteptările. Pentru ca el să-ţi recâştige încrederea, este important să înţeleagă consecinţele faptelor sale. Evită însă să-i vorbeşti pe ton de reproş, este posibil să nu-şi dorească să mai comunice şi se va închide în el.

Descoperiţi motivul ascuns

În spatele fiecărui comportament, fie că suntem sau nu conştienţi sau nu, există un motiv. Dacă este vorba despre infidelitate, pentru a putea soluţiona problema şi pentru a avea din nou încredere unul în celălalt trebuie să aflaţi împreună care este cauza. Dacă nu reuşiţi să o aflaţi şi nici să ajungeţi la un numitor comun, puteţi merge la un consilier de cuplu pentru a vă ajuta să vă reconectaţi.

Reînnoiţi-vă jurămintele

Dacă sunteţi căsătoriţi, gestul de reînnoire a jurămintelor vă poate ajuta foarte mult relaţia. Acesta implică asumare şi dorinţa de păstrare a relaţiei, aşa cum era la început. Un restart poate fi gura proaspătă de aer de care tu şi partenerul aveţi nevoie. Luaţi în considerare această decizie şi faceţi pasul doar în cazul în care amândoi vă doriţi în continuare acelaşi lucru, nu doar de dragul de a menţine aparenţele.

Ai încredere în tine

Poate că nu te-ai fi aşteptat, însă pentru a avea încredere în partener este necesar să ai întâi încredere în tine. Dezamăgirea şi frica pot lăsa urme adânci, iar stima ta de sine poate avea de suferit. În momentul în care partenerul va simţi că eşti stăpână pe tine, când îşi va da seama că ceea ce s-a întâmplat nu te doboară,  ba dimpotrivă, va găsi în tine o femeie echilibrată şi puternică, pe care nu-şi va dori să o piardă.



Recente

cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg