Nu mai ai încredere în el

1 82224 original jpg jpeg

Fie că e vorba de infidelitate, minciuni sau promisiuni încălcate, odată ce partenerul de viaţă ţi-a greşit, încrederea în el începe să ştirbească. Există însă câteva lucruri pe care le poţi face pentru a vă salva relaţia şi pentru a-l putea privi din nou cu ochi buni.

Priveşte înainte

A te concentra pe faptele din trecut este o capcană care te ţine legată de gesturile care te-au rănit. Dacă toată atenţia ta este canalizată asupra amintirilor neplăcute, acest lucru va reprezenta o piedică în calea iertării. Eliberează-ţi sufletul, chiar dacă experienţele au fost dureroase. Vindecarea trecutului este necesară, ca să o iei de la capăt. Aşadar, acordă-i partenerului ocazia de a-ţi demonstra că mai merită o şansă să îndrepte lucrurile.

Discutaţi, nu vă certaţi

Discutaţi, nu disecaţi problemele pe care le aveţi. Vorbiţi cu calm. Povesteşte-i ce ai pe suflet, cum te simţi în urma celor întâmplate şi în ce fel ţi-au fost înşelate aşteptările. Pentru ca el să-ţi recâştige încrederea, este important să înţeleagă consecinţele faptelor sale. Evită însă să-i vorbeşti pe ton de reproş, este posibil să nu-şi dorească să mai comunice şi se va închide în el.

Descoperiţi motivul ascuns

În spatele fiecărui comportament, fie că suntem sau nu conştienţi sau nu, există un motiv. Dacă este vorba despre infidelitate, pentru a putea soluţiona problema şi pentru a avea din nou încredere unul în celălalt trebuie să aflaţi împreună care este cauza. Dacă nu reuşiţi să o aflaţi şi nici să ajungeţi la un numitor comun, puteţi merge la un consilier de cuplu pentru a vă ajuta să vă reconectaţi.

Reînnoiţi-vă jurămintele

Dacă sunteţi căsătoriţi, gestul de reînnoire a jurămintelor vă poate ajuta foarte mult relaţia. Acesta implică asumare şi dorinţa de păstrare a relaţiei, aşa cum era la început. Un restart poate fi gura proaspătă de aer de care tu şi partenerul aveţi nevoie. Luaţi în considerare această decizie şi faceţi pasul doar în cazul în care amândoi vă doriţi în continuare acelaşi lucru, nu doar de dragul de a menţine aparenţele.

Ai încredere în tine

Poate că nu te-ai fi aşteptat, însă pentru a avea încredere în partener este necesar să ai întâi încredere în tine. Dezamăgirea şi frica pot lăsa urme adânci, iar stima ta de sine poate avea de suferit. În momentul în care partenerul va simţi că eşti stăpână pe tine, când îşi va da seama că ceea ce s-a întâmplat nu te doboară,  ba dimpotrivă, va găsi în tine o femeie echilibrată şi puternică, pe care nu-şi va dori să o piardă.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg