5 semne că e îndrăgostit până peste urechi

1 81728 original jpg jpeg

Te iubeşte, nu te iubeşte? Dacă încă nu ai răspunsul la această întrebare sau ai dubii în privinţa sentimentelor pe care iubitul tău le nutreşte pentru tine, există câteva indicii clare care-l dau de gol.

1.Îşi face planuri de viitor cu tine

Un bărbat care te iubeşte te va include obligatoriu în planurile sale de viitor. Dacă foloseşte „noi“, în loc de „eu“, înseamnă că îşi doreşte să te aibă alături şi te vede mai mult decât ca pe o simplă prietenă, ci mai degrabă ca pe o viitoare soţie şi mamă a copiilor lui. În aceste condiţii, te poţi simţi măgulită şi fericită că ai un asemenea bărbat lângă tine.

2.Eşti prioritatea lui

Toată lumea este ocupată şi se plânge de lipsa timpului liber. Însă când un bărbat te iubeşte cu adevărat, va face în aşa fel încât tu să devii o prioritate în viaţa lui. Oricât de încărcat ar avea programul, te va vizita pe fugă la serviciu sau te va invita în oraş, fie doar şi pentru câteva ore. În schimb, dacă trebuie să depui efort pentru a face parte din planurile sale, este mai bine să te consolezi cu ideea că încă nu are sentimente profunde pentru tine.

3.Îţi simte lipsa

Să ne imaginăm următorul scenariu. Din anumite motive, nu v-aţi văzut de câteva zile. Ce se întâmplă în acest caz? Te caută, se preocupă să te ştie bine sau mai degrabă este indiferent şi nu mai dă niciun semn de viaţă? Dacă dispare zile întregi din peisaj, fără să te caute şi fără să ştii absolut nimic de el, e clar că nu trebuie să investeşti prea mult în relaţia cu el. Chiar dacă-şi cere scuze, acestea nu reprezintă nimic, sunt doar simple justificări. În schimb, dacă menţine legătura cu tine în perioada în care sunteţi departe unul de celălalt, acesta e un semn că sentimentele lui pentru tine sunt profunde.

4.Este înţelegător cu tine

Îţi înţelege gândurile şi sentimentele şi nu se teme de perioadele dificile în cuplu, care apar în mod inevitabil. Orice-ar fi, este alături de tine şi îţi arată că te respectă şi că are răbdare să depăşiţi certurile, supărările sau neînţelegerile, de orice fel. Cu alte cuvinte, vrea să facă parte din viaţa ta şi la bine şi la rău, ceea ce înseamna că e un bărbat responsabil şi ţine la tine.

5.Te prezintă persoanelor apropiate

Bărbatul îndrăgostit până peste urechi nu concepe să nu te prezinte în primul rând familiei, apoi prietenilor săi. Pentru că se mândreşte cu tine şi pentru că eşti o persoană specială în viaţa lui, va dori să vadă şi ceilalţi ce minunăţie are alături. Dacă nu face acest lucru, ar trebui să începi să îţi pui semne de întrebare, mai ales dacă a trecut ceva timp de când sunteţi împreună.