Şi totuşi... iubirea nu stă în vorbe

1 70176 original jpg jpeg

Mulţi oameniau dificultăţi în exprimarea sentimentelor! Deci, dacă te îndoieşti de trăirile partenerului tău, este cazul să acorzi importanţă câtorva semne de mare importanţă. Iată câteva dintre ele!

Gesturi mici care-l dau de gol

Cuvintele care exprimă afecţiunea şi sensibilitatea sunt importante într-o relaţie,dar ele nu exprimă întotdeauna realitatea. În schimb,faptele sunt cele care vorbesc mereu de la sine. Prin urmare,fii atentă la micile gesturi ale celui de lângă tine. O simplă privire gingaşă sau o mână întinsă pentru a-ţi da ajutor când cari cumpărăturile pot să exprime ataşamentul soţului tău şi faptul că nu te scapă din ochi chiar şi după ani buni de căsnicie. Astfel de gesturi îţi arată că încă îşi doreşte să fie mereu alături de tine şi că dragostea lui nu s-a pierdut de-a lungul timpului.

Îl scoţi din depresie

După o zi agitată la locul de muncă,soţul tău vine acasă fără chef de viaţă. Însă după ce te vede şi schimbaţi câteva idei sau îi spui ceva care să-l amuze,simţi că s-a înseninat într-o clipită. Ei bine,această atitudine şi relaxare creată de tine face mai mult decât o sută de cuvinte. Partenerul tău încă este atras de gingăşia şi naivitatea cu care îi prezinţi anumite probleme şi eşti cea care deţine secretul şi cheia bunei lui dispoziţii.

Gelozia e sugestivă

În faţa ta,pare mereu nemulţumit. Fie nu-i place cum găteşti sau se face că nu observă când ţi-ai pus pe tine o rochie nouă şi lucrul acesta te scoate din sărite. Parcă ţi-ai dori să-ţi facă un compliment şi să-ţi spună că arăţi bine sau cel puţin să te admire fără cuvinte. Poate că nu ţi-o spune,dar fii atentă cum se comportă când ieşiţi împreună în oraş. Dacă va observa că ceilalţi se apropie mai mult de tine şi ia atitudine,cu siguranţă nu i s-au răcit sentimentele pentru tine.

Îţi ia apărarea

Soţul tău apreciază stângăciile tale şi faptul că te enervezi din orice? Mai mult de atât,îţi ia apărarea în faţa părinţilor lui când aceştia par mereu puşi pe harţă? Ei bine,aceste dovezi de dragoste valorează mai mult decât o sută de cuvinte. Iar nopţile în care te ţine în braţe şi te simţi protejată sunt mai importante decât orice poem de dragoste pe care ţi l-ar pune în vorbe.