5 semne că sunteţi mai mult prieteni decât iubiţi

1 75544 original jpg jpeg

Relaţia voastră poate lua o turnură neaşteptată dacă, după o vreme, descoperiţi că flacăra pasiunii s-a stins şi că tot ce a mai rămas între voi este un sentiment de recunoştinţă. Dar cum îţi dai seama că lucrurile s-au schimbat? Până şi cele mai banale gesturi pot fi un semnal de alarmă.

Aţi uitat de romantism

Momentele romantice sunt foarte importante într-un cuplu deoarece ele alimentează iubirea. O cină la lumina lumânărilor, o plimbare pe înserat, un cadou pentru cel drag – toate aceste mici lucruri fac ca relaţia să înflorească şi să prospere. Dacă nu îţi mai aminteşti când ai trăit ultimele clipe de romantism, înseamnă că poate e momentul să daţi cărţile pe faţă şi să spuneţi ce simţiţi cu adevărat unul pentru celălalt.

Preferaţi să ieşiţi separat

Nu spune nimeni că o ieşire cu fetele sau cu băieţii va dăuna unei relaţii, ci din contră, este cât se poate de benefică pentru libertatea fiecăruia. Dar dacă aceste ieşiri au loc din ce în ce mai des, iar persoana iubită nu te acompaniază şi nici nu îţi face mare plăcere să o ai în preajmă, înseamnă că relaţia voastră a ajuns într-un punct critic. Discută cu partenerul şi încercaţi să vă daţi seama dacă merită sau nu să mai fiţi împreună.

Nu mai comunicaţi

Dacă singurele subiecte de discuţie pe care le aveţi se rezumă la curăţenia în casă, prepararea mâncării şi facturile de plătit, atunci nu puteţi să vă mai consideraţi iubiţi, ci doar cei mai buni prieteni. Poate te complaci în această situaţie de teama unei confruntări cu propriile temeri, sau poate că nici nu îţi dai seama că iubirea a dispărut. Dacă nu discutaţi despre idealurile voastre, despre pasiuni şi despre tot ceea ce faceţi zilnic, înseamnă că nu mai puteţi forma un cuplu.

Dormiţi separat

Poate pare ciudat, însă dacă partenerul tău îţi spune că preferă să doarmă singur şi invocă motive banale, înseamnă că nu te mai vrea alături şi că te priveşte ca pe o străină. Rutina e poate de înţeles dacă acest lucru se întâmplă la o vârstă mai înaintată, însă dacă sunteţi tineri şi vă feriţi unul de celălalt, s-ar putea ca atracţia dintre voi să fi dispărut pentru totdeauna.

Nu vă mai îngrijiţi ca înainte

Îţi mai aminteşti că nici nu ai fi conceput să ieşi la primele întâlniri fără să te aranjezi din cap până în picioare şi să îţi pui în valoare toate atuurile? Şi că şi el era, altădată, mult mai ferchezuit şi mai îngrijit? Poate că, după luni sau ani de relaţie, simţi că nu mai trebuie să dai atenţie detaliilor - şi poate că şi partenerul tău simte la fel. Însă vei observa, în timp, că plafonarea vă va determina să căutaţi în altă parte partenerul ideal.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg