Adevăratele motive pentru care o femeie înşală

1 81995 original jpg jpeg

Că înşală cu sufletul şi mai puţin cu trupul se ştie. Dar oare ce le determină pe unele femei să se refugieze în braţele altui bărbat? Să fie oare nefericirea din cuplu sau faptul că se simt neglijate? Află care sunt motivele reale ale trădării lor!

Nu poate trece peste trecut

Există situaţii în care o femeie care deja e implicată într-o relaţie să fie tulburată de un bărbat din trecut. Sensibilizată de persoana lui, aceasta va fi determinată să îşi înşele partenerul actual, dorindu-şi să se reîntoarcă la zona de confort pe care o avea în trecut. Amintirile îi stârnesc emoţii, iar nostalgia clipelor frumoase poate pune stăpânire pe ea complet. Cu toate astea, ea nu poate să se desprindă fără motiv nici de prezent, de aceea va alege să trăiască între cele două lumi.

Este plictisită în mariaj

Dacă o femeie s-a plictisit deja în căsnicie, va căuta să îşi găsească alinarea în braţele altui bărbat. Nu numai că se va simţi mai atrasă în a comunica cu o altă persoană, dar va încerca să evadeze din rutină. Cu toate astea, o va face pe ascuns, din teama că mariajul ei s-ar destrăma sau de frica soţului mult prea distant.

Vrea să se răzbune

Uneori, o femeie intră într-o aventură doar pentru a se răzbuna pe partener. Este cea mai bună armă a ei pentru a răsplăti felul în care a fost rănită sau batjocorită de bărbat. De asemenea, o va face pentru a-şi demonstra că poate şi că este dorită şi plăcută şi de alţi reprezentanţi ai sexului tare.

Nu se simte înţeleasă

O femeie care se simte abandonată din punct de vedere emoţional este vulnerabilă, aşa că orice bărbat îi va ieşi în cale şi îi va demonstra că nu îi este indiferentă poate fi partenerul perfect pentru o aventură. Se va simţi atrasă de bărbaţii stabili, serioşi şi maturi, dispuşi să o ajute şi să îi fie alături la bine şi la greu.