Aşa îl faci să se îndrăgostească de tine

1 80233 original jpg jpeg

Te întâlneşti de ceva vreme cu un bărbat şi simţi că el ”alesul”? La fel crede şi el? Ei bine, atunci eşti o femeie norocoasă. Astăzi este foarte greu să găseşti o persoană cu care să rezonezi şi cu care să ai lucruri în comun, dar dacă  vrei să-l faci să se îndrăgostească şi mai mult de tine, iată câteva sfaturi care te vor ajuta. Vestea bună este că acestea nu au nimic de a face cu aspectul, ci mai degrabă cu atitudinea.

Fii misterioasă

Ai impresia că ştii totul despre el sau că el ţi-a mărturisit totul? Dacă da, atunci tu nu trebuie să faci la fel. Nu-i spune totul de la prima întâlnire, ci spune-i despre tine lucruri care-i stârnesc interesul, pentru ca şansele ca el să vrea să te revadă să fie mai mari. De asemenea, reţine că acest sfat este valabil se aplică şi în cazul mesajelor text, al apelurilor telefonice, al mesageriei online.

Fii pozitivă

La fel ca zâmbetul, emoţiile sunt în general contagioase. Bărbaţii sunt atraşi de femeile care râd, care sunt vesele. Ei nu îşi doresc să iasă cu o persoană care se plânge mereu. Este foarte important să laşi grijile la o parte, să fii pozitivă şi să încerci să găseşti binele în orice situaţie. odată ce el îşi dă seama că şi tu eşti sursa lui de bucurie, el se va îndrăgosti şi mai mult de tine. Fă-l să zâmbească, aşa cum şi el te face pe tine.

Fii greu de cucerit

Acum, acest sfat a fost contestat de-a lungul anilor, dar el funcţionează. Din moment ce bărbaţii sunt vânători de inimi, făcându-l să insiste mai mult pentru dragostea şi atenţia ta, îl va face să continue să te caute. Când se întâmplă acest lucru, el va deveni dependent de tine. Pentru a face acest lucru, este important să nu fii "prea disponibilă". Aceasta înseamnă că nu renunţi la ceea ce faci pentru a-l vedea şi că ţi-ai stabilit anumite standarde atunci când e vorba de stabilirea planurilor cu el. De asemenea, este important să nu fii întotdeauna cea care iniţiază contactul cu el. Dacă îi trimiţi mereu mesaje, îl suni etc., acesta se va îndepărta. Arată-i că îţi pasă de el, dar fără să exagerezi.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg