Atenție, bărbații sunt predispuși să-și fractureze penisul de Crăciun!

Medicii germani au descoperit o rată extrem de mare de accidentare a... organelor genitale masculine în timpul Sărbătorilor de iarnă! Cum e posibil așa ceva?

image

Cu toate că penisul nu este un os, se poate fractura atunci când este supus unei forțe ascuțite și puternice. După accidentare, organul sexual masculin ia aspectul unei vinete, devenind vinețiu și umflat.

Astfel de accidente se pot întâmpla în timpul unei partide de sex intense, în poziții ce prezintă un astfel de risc – poziția „doggy” (n.r. a câinelui) sau cea „cowgirl” (n.r. a „călăreței”, adică cu femeia deasupra).  

Experții de la Spitalul Universitar din Munich au analizat informațiile provenite de la peste 3.000 de bărbați care au suferit accidentări în Germania între 2005 și 2021. 40 de fracturi ale penisului au avut loc în perioada Crăciunului, adică pe 24, 25 sau 26 decembrie, ne spun studiile lor. Acest lucru reprezintă o incidență zilnică de 0,78 sau de 7 astfel de incidente la 10 zile. Pentru a face o comparație cu restul anului, rata obișnuită e de 0,54.

Nici măcar de Anul Nou nu crește incidența accidentării organului sexual masculin ca de Crăciun. Iar în restul sărbătorilor din an… lucrurile decurg pașnic, fără astfel de incidente regretabile.

„Dacă fiecare zi ar fi cum este de Crăciun, ar avea loc cu 43% mai multe astfel de fracturi în Germania”, susțin medicii. „Descoperirea noastră ne face să avertizăm cuplurile să potolească «sexul sălbatic» în momentele de relaxare, pentru a reduce riscul facturilor panisului”, au ținut să menționeze experții.

În concluzie, cuplurile consideră perioada Crăciunului ca fiind specială și își doresc să marcheze momentul într-un mod aparte, în propria intimitate.

Fractura penisului se petrece instant și necesită intervenție medicală de urgență. În multe cazuri, se poate și auzi un zgomot ce sugerează o ruptură. Așadar, atenție mărită în momentele de maximă pasiune! Lăsați rușinea deoparte și apelați la medic, dacă simțiți că s-a întâmplat ceva neplăcut între așeternuturi.

Statisticile ne arată că 4 din 5 brăbați care au suferit ruptură de penis și-au pierdut erecția, au disfuncții erectile și nu mai pot întreține relații intime decât cu mari dureri pentru tot restul vieții lor.

foto - Shutterstock



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg