Cum să faci sex mai des

1 80228 original jpg jpeg

Fiecare cuplu are parte la un moment dat de perioade în care viaţa sexuală nu mai este la fel de condimentată aşa cum era la început, aşa cum se-ntâmplă în luna de miere. Pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală, cel mai mult te ajută să afli cauzele care au dus la răceala dintre voi doi.

De ce dispare pasiunea

E adevărat că motivele pentru care viaţa sexuală nu mai este atât de potenţată ca la început diferă de la un cuplu la altul, dar potrivit psihologilor, cele mai întâlnite dintre ele sunt: apariţia copiilor, oboseala, lipsa timpului sau diminuarea încrederii de sine. Însă, tot ei, psihologii, susţin că aceste motive sunt de fapt pretexte, considerând că de fapt incapacitatea de a-şi pierde controlul este motivul pentru care nu se pot bucura de sex. Cu cât partenerii vor vrea să deţină mai mult controlul în toate aspectele existenţei lor, cu atât mai mult acest lucru se va răsfrânge şi asupra vieţii sexuale.

Cum poţi reaprinde focul

Mulţi parteneri conştienţi ca pasiunea din cuplu a dispărut se întreabă dacă mai pot face ceva să resusciteze relaţia. Răspunsul este da, însă este necesar să te conectezi la acea parte din tine pe care de cele mai multe ori vrei să o ascunzi. E vorba de acea parte care vrea să păstreze aparenţele şi nu vrea să cunoască adevărul, din teamă că ar putea durea prea tare. Psihologii o numesc „umbră“, aceasta fiind descoperită pentru prima oară de renumitul psihiatru Carl Jung. Dacă nu ai făcut pace cu ea, această „umbră“ te va împiedica să fii cu adevărat intimă cu partenerul tău.

Ce e de făcut dacă îţi eviţi partenerul

Sexul a devenit pentru voi doar o simplă îndatorire de cuplu şi încerci pe cât posibil să îl eviţi? Dacă ai început să nutreşti mai mult sentimente de prietenie pentru partenerul tău, mai mult decât sentimente de iubire şi dorinţă, e clar că treceţi printr-un moment tensionat în cuplu. O metodă care poate reaprinde dorinţa este simularea plăcerii, spun psihologii. Cu alte cuvinte, încearcă să treci peste acestă perioadă încercând să te comporţi ca la început. Dacă ai încercat, şi tot degeaba, poate că ar fi timpul să discutaţi despre această problemă şi să identificaţi cauzele care au produs această distanţare dintre voi doi.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg