Lucruri pe care o femeie le aşteaptă de la partener

1 81339 original jpg jpeg

O femeie are nevoie de anumite dovezi de dragoste de la partenerul ei, chiar şi atunci când ei formează o relaţie de mai mult de doi ani. Un telefon, un mesaj, oferirea unei flori, orice lucru venit din partea lui o face să se simtă cu adevărat specială.

Timpul aduce noi schimbări, aşadar iată care sunt lucrurile pe care o femeie le aşteaptă de la partenerul ei:

Bună dimineaţa/noapte bună

Acesta este un aspect fundamental pe care orice femeie îl aşteaptă de la partenerul ei. Astfel, nu îţi vei face griji pentru el, întrebându-te dacă este bine.

Apreciere

Fiecare om vrea să fie apreciat. A fi apreciat înseamnă a atrage atenţia. Dacă partenerul te apreciază, înseamnă că îţi acordă atenţie. El te apreciază pentru munca pe care o faci, pentru faptul că îţi faci griji pentru el, pentru mâncarea pe care o găteşti etc. Aceste mici lucruri contribuie la formarea unei relaţii solide şi frumoase.

Complimente

Complimentele îi pot face unei femei ziua mai bună. Complimentându-te îţi arată că eşti foarte importantă pentru el, făcându-te să te simţi cu adevărat specială, cea mai frumoasă dintre toate celelalte fiinţe umane.

Încredere

O relaţie nu poate fi construită pe promisiuni false, speranţe false şi un pachet de minciuni. Poate că te-a rănit cu adevărul, dar niciodată nu te va mângâia cu o minciună. Doar te va răni şi va înrăutăţi evoluţia relaţiei dintre voi, ducând în final la pierderea încrederii în el şi în restul bărbaţilor.

Să fie ţinută de mână în public

Afişarea publică a afecţiunii nu înseamnă nimic altceva decât protecţie. O femeie se simte specială când este ţinută de mână de partener în timp ce ies în oraş ca să se plimbe. Este un drept pe care fiecare om îl are.

Să i se facă surprize

Fiecare fată aşteaptă surprize şi, bineînţeles, iubeşte surprizele. Ea se aşteaptă ca partenerul să o surprindă într-o zi de vineri cu bilete la film, cu o ieşire în oraş, cu un desert. Weekendul este perioada în care cele mai multe cupluri petrec timpul împreună, motiv pentru care unul dintre voi trebuie să facă planurile.