Semne că este momentul să-l prezinţi pe partener familiei

1 80802 original jpg jpeg

Formaţi o relaţie de ceva timp şi te gândeşti că este timpul să-l prezinţi părinţilor tăi, însă nu ştii cum vor reacţiona? Cu toţii trecem prin astfel de situaţie la un moment dat. Important este ca ei să accepte că el este bărbatul pe care tu îl iubeşti. Pentru a-ţi veni în ajutor, iată care sunt semnele care-ţi transmit că este timpul ca familia ta să-l cunoască:

Relaţia voastră este stabilă

Relaţia ta este într-adevăr stabilă? Efectuarea unui raport despre progresul relaţiei mentale este o idee bună în acest moment, pentru a reevalua obiectivele de relaţie şi pentru a afla cât de departe aţi ajuns şi cât de apropiaţi sunteţi în prezent. Înţelegerea acestui lucru te va ajuta să-ţi dai seama dacă ambii vă îndreptaţi către acelaşi obiectiv, sau dacă calea se desparte în două direcţii.

Partenerul tău vrea să-ţi cunoască familia

Te întreabă despre familia ta? Întrebările care prezintă interes au devenit mai prezente; ”Îmi place deja mama ta” sau ”Când o să-l întâlnesc pe tatăl tău”? Întrebări ca acestea te ajută să-ţi dai seama că el vrea să-ţi cunoască părinţii. Afişează un nivel de angajament şi pregătire pentru bărbatul de lângă tine. Poţi începe să-i răspunzi la întrebări, dacă nu ai făcut-o deja.

Vrea să vă mutaţi împreună

Ţi-a propus să vă mutaţi împreună, adică să petreceţi tot timpul liber pe care-l aveţi împreună! Acest pas este foarte important în demersul unei relaţii serioase. Înseamnă că el este convins, la fel ca tine, că tu eşti persoana cu care vrea să-şi petreacă restul vieţii. Aşadar, dacă toate acestea s-au întâmplat, atunci este timpul ca el să se întâlnească cu familia ta.

Apropiaţii tăi îl cunosc, şi invers

Toţi prietenii tăi îl cunosc şi ştiu suficient de multe despre el. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui; îi cunoşti prietenii şi aţi trecut de linia dintre ”prietenul tău” şi ”prietenul meu”. Prietenele tale probabil te întreabă dacă ţi-a cunoscut părinţii şi dacă tu i-ai cunoscut pe ai lui.

El ştie totul despre tine

Vorbeşti cu partenerul tău despre tot ce se întâmplă în familia ta. Acela este momentul în care poţi spune că este momentul ca el să îi şi cunoască, nu numai să-i ştie din ce i-ai povestit sau arătat tu.

Te-ai întâlnit cu părinţii lui

Te-ai întâlnit deja cu părinţii lui? Nu a fost aşa de rău. Mai ales dacă te-au îndrăgit. Ar trebui să te gândeşti la reciprocitatea gestului lor pentru că asta înseamnă probabil dorinţa lor de a te implica mai mult în viaţa lor şi dacă nu, este doar o chestiune de timp înainte ca ei să înceapă să o facă.



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg