Poţi iubi doi deodată?

1 79931 original jpg jpeg

Nebănuite sunt căile iubirii... Se spune că fiecare dintre noi avem o jumătate pe care o căutăm neîncetat – dar ce se întâmplă când acea jumătate ia chipul mai multor bărbaţi, la care nu am vrea să renunţăm sub nicio formă?

Oana Pascaru, 25 ani, Bucureşti: „Iubirea este unică“

Nu am trecut niciodată printr-o astfel de situaţie şi sper să nu trec. Cred că nu poţi iubi doi bărbaţi în acelaşi timp, întrucât iubirea este unică. Te poţi îndrăgosti de ambii parteneri, însă afecţiunea este diferită: pe unul îl poţi vedea doar ca pe un prieten la care ţii foarte mult, ca pe un confident, în timp ce pe altul îl consideri iubitul tău. Dacă o femeie spune că iubeşte doi bărbaţi concomitent înseamnă că ea nu a găsit toate calităţile la unul singur. Prin urmare, inima ei a ajuns să fie împărţită nu pentru că îi iubeşte pe amândoi, ci pentru că se ataşează emoţional de fiecare în parte şi ia tot ce e mai bun de la ei.

Bianca Nechita, 26 ani, Bacău: „Omul de lângă tine e centrul universului“

Îndrăgostită de mai multe persoane în acelaşi timp poţi fi, dar poţi iubi doar una. Diferenţa dintre o simplă senzaţie de ataşament şi un sentiment profund de iubire este tocmai durata lor, căci dragostea adevărată durează o veşnicie, iar „îndrăgosteala“ este temporară. Când iubeşti, omul de lângă tine este centrul universului tău, alături de care îţi proiectezi toate planurile şi dorinţele de viitor. Pentru o femeie care iubeşte cu adevărat, nu mai poate exista al doilea bărbat!

Alexandra Naidu, 25, Ploieşti: „Dragostea e complicată“

Oricât de ciudat ar suna, eu cred ca poţi iubi două persoane în acelaşi timp. Da, inima e doar una, dar dragostea e complicată, iar uneori te poate duce în situaţii pe care nu le-ai fi bănuit. Aşa că, la fel cum spune o vorbă, e bine ca niciodată să nu spui niciodată. Oamenii sunt diferiţi şi te pot atrage din motive diferite. Poţi iubi un bărbat pentru modul în care te face să te simţi când eşti lângă el, iar pe altul pentru tot ce aţi clădit împreună. Şi nu, nu vorbesc despre obişnuinţă, în ambele cazuri e vorba de dragoste. Cam la fel cum ai putea să spui că poţi iubeşti şi urăşti o persoană în acelaşi timp. Dar e adevărat că vine un moment în care trebuie să faci o alegere.

Daniela Bărbulescu, 22 ani, Bucureşti: „Poate nu ai căutat unde trebuie“

Dacă te afli într-o situaţie de genul acesta, cel mai bine este să fii sincer cu tine, să cauţi răspunsul în interiorul tău. Dragostea adevărată poate fi împărţită numai cu jumătatea ta, pe care trebuie să o cauţi la nesfârşit, până o vei găsi şi vei putea fi pe deplin fericit. Dacă nu o găseşti, înseamnă că poate nu ai căutat unde trebuie şi ai preferat să te complaci în senzaţia de ataşament pe care o simţi faţă de diferiţi bărbaţi.

Daciana Mihaela, 18 ani, Botoşani: „E doar o atracţie“

Personal, consider că nu poţi iubi doi sau mai mulţi bărbaţi simultan, deoarece iubirea faţă de o persoană nu poate fi repetată nicicând şi niciunde. E adevărat că poţi simţi atracţie pentru mai multe persoane, însă această atracţie de moment este doar pentru a confirma faptul că femeia este încă atrăgătoare şi poate cuceri pe oricine îşi doreşte.

Alyce Călin, 24 ani, Iaşi: „Inima nu poate fi împărţită“

Cred că nu poţi iubi mai multe persoane în acelaşi timp, pentru că ai o singură inimă, iar ea nu poate fi împărţită. În plus, eu cred în dragoste la prima vedere, aşa cum se spune că dragostea adevărată se întâmplă doar o singură dată în viaţă. Un singur bărbat îţi place în mod special, ceilalţi contează mai puţin. Nu neg că multe femei flirtrează, dar acest lucru nu este sinonim cu iubirea, mai ales cu cea adevărată.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg