Pozițiile preferate de făcut amor. Ce își doresc femeile și ce vor bărbații pe plan sexual

Terapeuții specializați pe sexualitate atrag, însă, atenția asupra blazării sexuale: după ce găsești acea poziție confortabilă, favorabilă plăcerii și orgasmului, aceasta n-ar trebui să devină o rutină. Nu trebuie să te temi să-ncerci lucruri noi în pat, cu atât mai mult cu cât există atât de multe posibilități la care imaginația ta poate că nici n-a ajuns.

image

Ce preferă ele?

Femeia deasupra sau Cowgirl

Nu este o fantezie de film western a femeilor și nu e vorba nici despre călărie. Nu, femeilor le place să fie deasupra, pentru că le oferă control asupra mișcărilor, ritmului și asupra plăcerii obținute. În plus, există și un contact vizual cu partenerul care oferă acea senzație de implicare și intimitate. În plus, această poziție poate fi și un mic cadou pentru partenerul lor, care se poate bucura de… spectacol, fără să depună un efort considerabil.

Poziția linguriță

Este una dintre pozițiile preferate de femei pentru că este blândă și tandra și presupune ca partenerii să se îmbrățișeze în timp ce sunt lungiți pe o parte. Multe dintre femei adoră ritmul lent în timpul actului sexual, iar această poziție favorizează tocmai acest lucru. În plus, este o poziție care permite mai mult contact piele pe piele cu partenerul, intensificând stimularea sexuală. La egalitate în topul favoritelor feminine și la fel de intimă este și poziția lotus, în care partenerii stau îmbrățișați în șezut și au parte de o conexiune extraordinară față-n față.

Clasicul misionar

În cultura sexuală de astăzi este privită ca o poziție plictisitoare, mai ales dacă întrebi partea masculină. Cu toate acestea, continuă să rămână una dintre favoritele femeilor de pretutindeni. Acest lucru se datorează faptului că poziția misionarului te ajută să obții contact complet cu partenerul tău: privirea, brațele, două corpuri contopite. Este cea mai intimă poziție posibilă și multe femei o preferă în continuare. În plus, pornind de la această poziție, poți schimba unghiul picioarelor tale și, odată cu asta, intensifica senzația de plăcere.

Ce preferă ei?

Poziția 69

Da, multor bărbați le place această ipostază. De ce? Pentru că le oferă două plăceri în același timp: se bucură de partenera lor, în timp ce au parte de sex oral. În teorie, este un câștig la fel de mare pentru ambele părți implicate: ambii parteneri pot oferi și primi în același timp. Cu toate acestea, poate fi o poziție puțin cam greu de gestionat pentru începători. Nu este atât de ușoară pe cât pare, dar efortul dă roade, garantat!

Sexul anal

Chiar dacă partenerul tău se abține, poate, să ți-o ceară, poți fi sigură că are fantezii cu această poziție. Majoritatea bărbaților sunt obsedați de această poziție, care le oferă o prindere fermă și îi stimulează mai mult decât orice altceva. Un factor important este legat de ego-ul masculin. Bărbații știu prea bine că iubitele lor au mai avut și alți parteneri sexuali, dar există o parte din ei care speră că vor fi pionieri pe acest… nou teritoriu. O virginitate nouă și îmbunătățită și o locație la îndemână.

Doggy style

În mod surprinzător, poziția pe la spate nu este doar o preferată a bărbaților: și femeile se dau în vânt după ea. Însă doar în bărbați trezește acel instinct primar, animalic, care-i face să se simtă dominatori și în control. Este o chestiune de putere, în care bărbatul nu doar că obține penetrare profundă, ci și o plăcere intensă și mult mai rapidă. Chiar dacă nu este cea mai elegantă poziție pentru femei, partenerul bărbat este extra stimulat de aspectul submisiv al sexului, ceea ce vorbește, încă o dată, despre acel instinct primar.

@shutterstock



Recente

Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg