Semne că este momentul să-l prezinţi pe partener familiei

1 80802 original jpg jpeg

Formaţi o relaţie de ceva timp şi te gândeşti că este timpul să-l prezinţi părinţilor tăi, însă nu ştii cum vor reacţiona? Cu toţii trecem prin astfel de situaţie la un moment dat. Important este ca ei să accepte că el este bărbatul pe care tu îl iubeşti. Pentru a-ţi veni în ajutor, iată care sunt semnele care-ţi transmit că este timpul ca familia ta să-l cunoască:

Relaţia voastră este stabilă

Relaţia ta este într-adevăr stabilă? Efectuarea unui raport despre progresul relaţiei mentale este o idee bună în acest moment, pentru a reevalua obiectivele de relaţie şi pentru a afla cât de departe aţi ajuns şi cât de apropiaţi sunteţi în prezent. Înţelegerea acestui lucru te va ajuta să-ţi dai seama dacă ambii vă îndreptaţi către acelaşi obiectiv, sau dacă calea se desparte în două direcţii.

Partenerul tău vrea să-ţi cunoască familia

Te întreabă despre familia ta? Întrebările care prezintă interes au devenit mai prezente; ”Îmi place deja mama ta” sau ”Când o să-l întâlnesc pe tatăl tău”? Întrebări ca acestea te ajută să-ţi dai seama că el vrea să-ţi cunoască părinţii. Afişează un nivel de angajament şi pregătire pentru bărbatul de lângă tine. Poţi începe să-i răspunzi la întrebări, dacă nu ai făcut-o deja.

Vrea să vă mutaţi împreună

Ţi-a propus să vă mutaţi împreună, adică să petreceţi tot timpul liber pe care-l aveţi împreună! Acest pas este foarte important în demersul unei relaţii serioase. Înseamnă că el este convins, la fel ca tine, că tu eşti persoana cu care vrea să-şi petreacă restul vieţii. Aşadar, dacă toate acestea s-au întâmplat, atunci este timpul ca el să se întâlnească cu familia ta.

Apropiaţii tăi îl cunosc, şi invers

Toţi prietenii tăi îl cunosc şi ştiu suficient de multe despre el. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui; îi cunoşti prietenii şi aţi trecut de linia dintre ”prietenul tău” şi ”prietenul meu”. Prietenele tale probabil te întreabă dacă ţi-a cunoscut părinţii şi dacă tu i-ai cunoscut pe ai lui.

El ştie totul despre tine

Vorbeşti cu partenerul tău despre tot ce se întâmplă în familia ta. Acela este momentul în care poţi spune că este momentul ca el să îi şi cunoască, nu numai să-i ştie din ce i-ai povestit sau arătat tu.

Te-ai întâlnit cu părinţii lui

Te-ai întâlnit deja cu părinţii lui? Nu a fost aşa de rău. Mai ales dacă te-au îndrăgit. Ar trebui să te gândeşti la reciprocitatea gestului lor pentru că asta înseamnă probabil dorinţa lor de a te implica mai mult în viaţa lor şi dacă nu, este doar o chestiune de timp înainte ca ei să înceapă să o facă.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg