Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit

1 81319 original jpg jpeg

Este normal să ai anumite îndoieli în privinţa partenerului, mai ales atunci când ai luat decizia de-a petrece restul vieţii alături de el. Pentru că este extrem de important să iei cea mai bună hotărâre înainte de a regreta, iată câteva semne care-ţi spun dacă te întâlneşti sau nu cu bărbatul nepotrivit:

Nu îşi/îţi respectă părinţii 

Dacă un bărbat nu îşi respectă părinţii sau prietenii, există un posibil risc ca el să te trateze şi pe tine la fel în viitor. Oamenii obişnuiesc să fie egoişti faţă de alţi oameni, pentru că există un sentiment de insecuritate în relaţiile cu oamenii din jur, dar care nu are nicio legătură cu familia.

Nu este de acord cu ce crezi şi în valorile tale

Obişnuieşte să râdă faţă de jobul pe care-l ai sau hobby-uri, prietenii şi interesele tale? Te întreabă de ce îţi pasă ţie de anumite lucruri sau te face să te simţi rău? Acesta este un steag roşu – prin atitudinea sa zice că nu te respectă, că nu îţi respectă alegerile, şi nimeni nu vrea acest gen de negativitate în viaţa sa. Aşadar, gândeşte-te bine înainte de a face următorul pas!

Ţi-a fost infidel

Dacă obişnuieşte că flirteze cu tine sau cu alte persoane, există riscul să o facă de fiecare dată când are ocazia. Cu siguranţă nu vrei să fii femeia care este înşelată tot timpul, nu-i aşa?

Ascunde telefonul faţă de tine

Într-o relaţie bazată pe încredere nu trebuie să ascunzi nimic, nici măcar telefonul. Partenerul care nu te lasă să îi atingi telefonul ascunde ceva. Ştim că intimitatea telefonului nu trebuie încălcată, dar dacă el nu se teme de nimic, atunci de ce nu te lasă să dai un telefon pe de mobilul lui? Suspect, nu-i aşa?

Obişnuieşte să ridice tonul la tine

Ridicarea tonului poate fi un steag roşu într-o relaţie. Indiferent dacă a făcut-o intenţionat sau nu, nimeni nu are dreptul să ţipe la tine, mai ales atunci când motivele lipsesc. În plus, dacă există mereu certuri, tensiune şi lipsă de respect, oare unde va ajunge relaţia voastră pe vitor?

Te face să te simţi insuficientă pentru el 

Încrederea în sine poate fi zdruncinată foarte uşor de oamenii din jurul nostru. Din păcate, partenerii sunt de obicei unii dintre cei care contribuie la scăderea stimei de sine prin comportamentul pe care-l au faţă de noi. Bărbaţii care spun femeilor că nu sunt suficient de bune pentru ei nu merită să mai rămâi nicio secundă de atenţie.

Te abuzează verbal

Abuzul verbal este foarte prezent în zilele noastre. Sunt multe femei care sunt abuzate verbal, dar care nu reacţionează în niciun fel. Un astfel de bărbat nu merită atenţia ta, mai ales dacă începe să te lovească.

Încearcă să te controleze

Dacă te întreabă mereu unde te duci, cu cine te vezi şi vrea să te vadă chiar şi când eşti acasă, gândeşte-te de două ori înainte de a continua relaţia cu el. Un om care te controlează la extrem poate deveni foarte agresiv.

Credit foto: www.hackspirit.com



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg