Viitorul sexului. Bărbații vor avea fantezii cu... elfi și extraterestre!

Sexul este, de multe ori, un subiect tabu, însă un nou studiu ne arată o frântură din cum va fi viitorul în ceea ce privește relațiile intime.

image

Brandul de wellness sexual LELO a lucrat îndeaproape cu futurologul pentru a prezice viitorul sexului, al dragostei și-al relațiilor dintre oameni. Având în vedere că realitatea virtuală a luat deja amploare, Cheesewright e de părere că oamenii nu vor mai avea fantezii „tradiționale”, cu asistente medicale îmbrăcate sumar sau cu militari în uniformă. În schimb, fetușile bărbaților vor fi… elfii și extraterestrele.  

„Pornind de la moda care există deja în ziua de azi și încercând să o extind pe următorii 50 de ani, mi-am imaginat cum va arăta lumea peste jumătate de secol”, a ținut expertul să precizeze. Acesta a subliniat tendința actuală a oamenilor de-a avea relații intime în spațiul virtual.

„Integrarea continuă a tehnologiei în viețile noastre va face ca noi, oamenii, să ne petrecem majoritatea timpului într-un mediu semi-digital. Inevitabil va exista mult conținut sexual în curând”, a conchis acesta.

„Până în prezent, explorarea realității virtuale într-un context sexual s-a petrecut pentru a cunoaște mai bine pornografia imersivă. Dar integrarea fizică și digitală creează noi posibilități”. Realitatea virtuală le permite utilizatorilor să-și rescrie propriul rol în „fantezia supremă”, iar elfii și extratereștrii sunt două dintre pozibilitățile cele mai la îndemână.

„Putem construi personaje în funcție de jucării sexuale, roboți și inteligența artificială. Vor exista multe tentații, vă asigur”, a dezvăluit specialistul.

Acest studiu a fost realizat la scurt timp după ce o cercetare făcută în Marea Britanie a scos la iveală o realitate surprinzătoare pentru mulți – că unul dintre trei oameni își dorește să aibă relații intime cu un robot!

Totuși, există o diferență clară între femei și bărbați în acest sens – 42,9% dintre bărbați sunt tentați de asemenea experiență sexuală, în timp ce numai 21% dintre femei ar fi interesate să facă sex cu un robot.

Cu alte cuvinte, viitorul sexului sună... interesant! Fie că ne vom lăsa seduși de imaginile virtule sau vor prefera tentațiile „clasice”, rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi.

foto - ShutterstockRecente

Fexting Ce este si cum afecteaza relatiile Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg