Autorul cărţii chiar intră în detaliu cu privire la acesastă comunitate academică neoficială, care a continuat să studieze efectele LSD şi ale Psilocybin-ului asupra a ceea ce ei numesc «normalul sănătos»”, a dezvăluit Bell recent în podcastul Hypochondriactor, al actorului Sean Hayes şi al doctorului Priyanka Wali.Există anumite proprietăţi ale acestor droguri care te fac să intri mult mai adânc în creierul tău şi să determine o vindecare mai profundă decât orice altceva”, a ţinut să precizeze starul de 40 de ani.

Kristen a decis atunci că era momentul să încerce şi ea ciupercile halucinogene. „Mi-am dorit şi eu foarte mult să încerc Psilocybiul (n.r. termenul oficial al ciupercilor halucinogene) şi să simt ce fel de uşi pot deschide ele, să am propria mea experienţă”, a explicat actriţa.

Faimoasa mămică a doi copii şi-a propus să aibă asemenea experienţă într-un mediu sigur şi confortabil, iar soţul ei, actorul Dax Shepard, care este un fost consumator de droguri, şi-a dorit să-i fie aproape lui Bell şi s-o ajute la nevoie.

“Sunt extrem de norocoasă că sunt măritată cu un fost dependent de droguri”, a glumit ea. „Nu numai că a ştiut de unde să facă rost de ciuperci... a luat de-alea bune, de calitate, organice... dar a şi stat cu mine şi m-a dădăcit pe întreaga durată a experienţei”, conchide ea.