Imaginea postată de Elon pe contul său de Twitter, pe 6 februarie, a stârnit mare admiraţie din partea celor 48 de milioane de fani virtuali ai lui. În fotografia cu pricina, Musk încearcă să aibă o conversaţie la telefon în timp ce fiul său cel mic îl trage de tricou. Legătura dintre cei doi este pe cât de firească, pe atât de adorabilă, mai ales având în vedere declaraţiile deloc drăguţe pe care le-a făcut faimosul tătic cu privire la paternitate.

 

Tată de (7) băieţi

 

Directorul Tesla şi partenera lui de viaţă, cântăreaţa Grimes au devenit părinţi în mai 2020, când a venit pe lume simpaticul X AE A-XII Musk. Numele micuţului a fost iniţial X Æ A-12 Musk, însă a trebuit modificat cu cifre romane deoarece legislaţia californiană nu permite folosirea de numere în numele oamenilor. Pe lângă X Æ A-12, miliardarul mai are cinci fii adolescenţi, concepuţi cu fosta lui soţie, Justine Wilson.

Ce-i drept, Musk se consideră tată de 7 băieţi, pentru că atâţia copii i s-au născut. Din păcate, primul său fiu, Nevada Alexander Musk, a murit la numai 10 săptămâni, în 2002. Apoi, Elon şi soţia lui, Justine, i-au adus pe lume pe gemenii Griffin Musk şi Xavier Musk, născuţi în 2004, prin feritilizare in vitro, după care, în 2006, s-au născut tripleţii Kai Musk, Saxon Musk şi Damian Musk, tot prin FIV.