Mazda Vision Coupe, cel mai frumos concept al anului

1 79587 original jpg jpeg

Mazda VISION COUPE a fost desemnat “Cel mai frumos concept al anului” la cea de-a 33-a ediţie a Festivalului Internaţional al Automobilului. Directorul de design Ikuo Maeda a fost cel care a primit trofeul în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Paris. Pe scenă a urcat toată echipa de designeri.

În juriu s-au aflat experţi auto, dar şi arhitecţi renumiţi şi creatori de modă, cei mai mulţi dintre aceştia votând pentru VISION COUPE-ul de la Mazda, prezentat la Tokyo, în luna octombrie a anului trecut. Conceptul nipon a devansat rivali de renume ca Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millenio, trei concepte Mercedes, printre care şi super-performantul Project ONE şi ultra-elegantul Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Mazda VISION COUPE este o reprezentare futuristă a viziunii de design a viitoarei game de modele. Proporţiile cursive ale limuzinei cu patru uşi şi cabina poziţionată către spate redau imaginea clasică a unui coupe sportiv.“VISION COUPE foloseşte efecte reflectorizante pentru a exprima vitalitatea şi este pasul următor în limbajul de design KODO”, spune Ikuo Maeda, a cărui prezenţă în departamentul de design de la Hiroshima a adus schimbări majore în gamă.Distincţia vine la 2 ani după ce conceptul RX-VISION a primit acelaşi trofeu. Mazda VISION COUPE va fi expusă la Hotel National des Invalides de la Paris, în cadrul expoziţiei Festivalului Internaţional al Automobilului, până pe 4 februarie. Festivalul atrage anual aproximativ 35.000 de vizitatori.

Descoperă în fotografii maşina cu cel mai frumos concept.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg