Noul număr ClickPentruFemei! îţi aduce cartea "Dulciuri de casă de ieri şi de azi"

1 75954 original jpg jpeg

Numărul 30 al revistei ClickPentruFemei!, care apare vineri, 28 iulie, la toate punctele de difuzare a presei, îţi aduce în ediţie limitată cartea "Dulciuri de casă de ieri şi de azi", a celebrei scriitoare de cărţi de bucate, Maria Cristea Şoimu.

Revista ClickPentruFemei! vine cu o ofertă de nerefuzat pentru tine. La preţul de doar 9.99 de lei ai noul număr al revistei, plus cartea "Dulciuri de ieri şi de azi", în ediţie limitată.

Reţetele de dulciuri din carte te vor face să redescoperi gusturile dulci ale copilăriei.

Maria Cristea Şoimu este una dintre cele mai prolifice autoare de cărţi de bucate de la noi. Scriitoarea a reuşit să aştearnă pe hârtie reţete tradiţionale de dulciuri, pregătite cu dragoste de ani de zile în bucătăriile tradiţionale ale bunicilor noastre.

dulciuri de casa insert ClickTV 175X125 page 001 jpg jpeg

Despre reţetele pe care ni le împărtăşeşte în carte, autoarea vorbeşte cu aceeaşi pasiune cu care spune că intră de fiecare dată în bucătărie pentru a pregăti ceva bun:

"Prin cartea noastră am adus în faţa cititorilor prăjiturile copilăriei, sărace, prăjiturile serioase, învăţate după reţete bătute în cuie de la şcolile de menaj, acele şcoli minunate de meserii pentru femei; torturile rapid pregătite şi frumos împodobite, îngheţatele care sunt gata de consumat după doar 2 ore de congelator, băuturile dulci din fructe. Dar, mai ales, am adus în casele dumneavoastră Prăjituri la minut, care să vă mai uşureze munca şi să vă facă viaţa dulce şi uşoară!"

De la reţete de dulceaţă, până la reţete de îngheţată, de sosuri dulci sau de plăcinte ţărăneşti, în carte vei găsi reţete care îţi aduc gusturile de altădată, dar şi unele noi, gata în doar câteva minute.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg