Să-nvingem durerea este greu, dar cu tine este posibil!

pofta de sare jpeg

Unul din cinci romani cunoaşte pe cineva bolnav de cancer. Tu pe cine cunoşti? Priveşte în jurul tau, poate că este chiar lângă tine! Să învingem durerea este greu, dar cu tine este posibil Trimite sms la 887 şi doneaza 2 euro pentru clipe fără durere!

Tu,împreună cu Fundaţia Hospice Casa Speranţei,poţi oferi cu 2 euro îngrijire gratuită persoanelor cu boli incurabile. Nu pierde nicio clipă. Ajută-i să trăiască din plin fiecare secundă de viaţă.

Să învingem durerea este greu,dar fără tine e imposibil! Aceasta este noua campanie demarată de Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei,campanie de atragere de fonduri pentru adulţii cu boli oncologice şi copiii cu cancer,leucemie,distrofii neuro-musculare şi malformaţii congenitale.

Sperăm să convingem un număr de 50.000 de persoane să doneze câte 2 euro,trimiţând un sms la 887,în reţelele Vodafone,Cosmote şi Orange. Nu se percepe TVA. Campania se va derula la nivel naţional,în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2011.

Cu ajutorul celor care îşi doresc sau şi-ar fi dorit ca o persoană dragă lor aflată în lupta cu o boala incurabilă să se poată bucura de viaţă,fără durere,până în ultima clipă,sperăm ca vom reuşi să colectăm 100.000 euro,bani care vor asigura îngrijirea la domiciliu pentru aproximativ 400 de copii şi adulţi,timp de o lună şi jumătate. În condiţiile economice actuale,atragerea acestei sume devine vitală pentru pacienţii nostri,care aşteaptă alinarea.

Anual 170.000 de români au nevoie de îngrijire paliativa. Noi asiguram această îngrijire unui număr de 1700 de pacienţi pe an,ceea ce demonstrează că nevoia este de 100 de ori mai mare decât posibilitaţile noastre de a o acoperi. Fundaţia Hospice Casa Speranţei asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Braşov şi în Bucureşti,pentru copiii cu cancer,leucemie,distrofii neuro‐musculare,malformaţii congenitale,dar şi pentru adulţi cu boli oncologice. Hospice Casa Sperantei Braşov a asigurat îngrijire paliativă,din anul 1992 şi până acum,unui număr de peste 11.000 de pacienţi,carora le-am oferit tratamente şi îngrijiri medicale,suport social,consiliere psihologică şi emoţională,dar şi consiliere spirituală. În acest moment,beneficiază de îngrijire paliativă peste 400 de pacienţi din Braşov,Zarneşti,Făgăraş şi Bucureşti,dintre care 180 sunt copii. Dintre aceştia,123 de adulţi sunt din Braşov şi localităţile învecinate,iar 126 sunt copii. În spitalul nostru sunt internaţi acum 13 adulţi şi 6 copii,care beneficiază de ingrijire paliativa. 1300 de pacienţi s-au aflat,în 2011,în îngrijirea specialistilor Hospice Casa Speranţei Brasov. Fundatia Hospice Casa Sperantei este desemnata centru de excelenta in Ingrijire paliativa in Europa de Sud-­‐ Est. Ajuta-i sa traiasca fiecare clipa! Acceseaza www.hospice.roşi vei găsi toate datele despre aceasta campanie şi despre celelalte derulate de Hospice Casa Speranţei. Vă reamintim că în biserici şi în şcoli se derulează,în această lună,campania de strângere de fonduri din cadrul Lunii Florii de Colţ,devenită tradiţie la Braşov în ultimii 17 ani.

În numele celor 1700 de copii şi adulti cu boli incurabile pe care îi îngrijim gratuit în fiecare an,ÎŢI MULŢUMIM!



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg