Sandwich-uri retrase dintr-un mare lanţ de supermarketuri: "Să nu se consume în niciun caz"

1 produse retrase lidl jpg jpeg

Un mare lanţ de supermarketuri din România a anunţat retragerea a două sortimente de sandwich-uri, după ce s-a constat că în componenţa acestora există ingrediente nedeclarate pe etichetă, care pot provoca reacţii alergice.;

Cele două produse retrase de la vânzare conţin în componenţa acestora făină de soia nedeclarată pe etichetă. Persoanele alergice la soia sunt sfătuite să nu le consume. 

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe eticheta.

Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Citeşte şi: Mucegaiul din casă, un real pericol. Ce a păţit o femeie

Toate produsele de acest timp au fost retrase de pe rafturile magazinelor de urgenţă. Potrivit anunţului, ele pot fi returnate în magazine, iar cumpărătorii îşi vor primi banii înapoi, fără să fie nevoie de prezentarea bonului fiscal.

Anunţul vine la scurt timp după ce alte două supermarketuri au anunţat retragerea de la vânzare a unui lot de fructe confiate ce ar fi fost contaminate cu salmonella şi altul cu biscuiţi. Consumatorii sunt sfătuiţi să arunce sau să returneze produsele. 

Sursă: news.ro



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg