Test drive Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

1 77604 original jpg jpeg

Este un break? Este un SUV? De ce pare atât de mult o limuzină la interior? Ce atâtea întrebări? Un lucru e clar. Este un Mercedes. Respiră aerul rarefiat şi exclusivist al stelei în trei colţuri prin toţi porii. Mercedes-Benz E-Class All-Terrain a fost gândit să fie durul din off-road şi gentleman-ul de pe şosea. Dar cât de SUV este acest E-Class? Am plecat la drum să vedem!

Clasa E era deja o familie aglomerată, plină de E-uri, E-uri benefice, care au revoluţionat segmentul prin sisteme de asistenţă şi funcţii de rulare autonomă. Aveam aici limuzina prezentată în ianuarie 2016 la Detroit, aveam coupe şi cabrio, aveam break-ul şi acum avem maşină de off-road, intrând pe teritorul familiei G odată cu lansarea sa în toamna trecută, la Paris. Rival ideal pentru Audi A6 Allroad şi Volvo V90 Cross Country, All-Terrain de la Mercedes este break-ul înălţat cu protecţii din plastic, tracţiune integrală şi suspensie pneumatică Air Body Control oferită standard.

Au asfaltat pe aici? am fost tentată să întreb. Pe drumuri pe care nu ai cum să ocoleşti gropile, strângi din dinţi şi aproape că închizi ochii, pregătit de zdruncinătură, nici nu îţi dai seama când ai trecut de denivelare. Gata? Asta a fost? te întrebi mirat. Păi şi groapa? Care groapă? parcă auzi răspunsul pneumaticei multi-camerale. Îi place să se dea mare pe modul Comfort.

Din comutatorul Dynamic Select, aleg modul All-Terrain, modul care este motivul pentru care a venit pe lume maşina asta. Din spatele volanului, văd capota cum se ridică şi maşina balansându-se până când se înalţă cu 35 mm faţă de versiunea break.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg