Află cum e ca partener în funcţie de zodie!

1 67216 original jpg jpeg

Ştii că te iubeşte, dar modul în care abordează relaţia voastră îţi ridică uneori semne de întrebare. Trebuie să ţii cont de faptul că partenerul tău are propriul stil, care în unele cazuri este influenţat şi de zodia sub care este născut.

Berbec

Fiind o fire independentă,bărbatul berbec va fi cel care va prelua iniţiativa într-o relaţie. Şi aici nu mă refer la a-ţi cere o întâlnire,ci şi la a comanda mâncarea,a face cumpărărturi sau a conduce maşina. Trebuie să fii dispusă la compromisuri dacă vrei să existe armonie în cuplu,deoarece el nu va ceda aşa de uşor.

Taur

Este un partener pe care ai vrea să-l ai pe lângă tine,deoarece este fidel şi ştie ce înseamnă să-ţi sprijini prietena. Deşi îi place să facă oamenii fericiţi şi crede că o mică atenţie poate însenina ziua oricui,nu înseamnă că este excesiv de cheltuitor,deci poţi face casă bună cu el.

Gemeni

Vei şti în permanenţă unde este şi ce face,întrucât este o fire comunicativă şi vei primi de la el măcar un sms în acest sens. Ai grijă că şi reciproca este valabilă,aşa că să nu te miri dacă te va suna să afle ce te ţine ocupată. În plus,este o persoană căreia îi place să păstreze legătura cu multe persoane,inclusiv cu fostele prietene,aşa că ai grijă cum stai cu gelozia.

Rac

Familia este centrul universului său şi va face tot ce-i stă în putinţă ca persoanele dragi lui să fie fericite. Vei avea supriza plăcută să găseşti cina gata când ajungi acasă şi să vezi că se implică in educarea şi creşterea celor mici,chiar dacă în unele cazuri poate fi prea protector.

Leu

Este o persoană generoasă dar şi pretenţioasă în acelaşi timp,având aşteptări ridicate de la oamenii de lângă el. Este o fire statornică atunci când este îndrăgostit,deci nu îi vor fugi ochii după alte persoane atunci când te aştepţi mai puţin. În plus,nu este zgârcit la capitolul laude atunci când vede că partenera are nevoie de ele sau chiar le merită.

Fecioară

Caută perfecţiunea întruchipată,adică partenere atractive din punct de vedere fizic,dar şi inteligente cu care să poată purta o conversaţie pe diverse teme cu uşurinţă. Are simţul critic foarte dezvoltat şi din acest motiv îţi va fi greu să ai o relaţie cu el dacă nu eşti dispusă să suporţi observaţii. Totuşi,îi place să privească lucrurile într-o lumină pozitivă şi se va implica mereu în rezolvarea problemelor.

Citeşte şi:

La ce ajută simţul umorului în cuplu

3 soluţii pentru un cuplu în criză

Balanţă

Este un bărbat născut pentru a fi iubit,aşa că nu va duce lipsă de admiratoare mereu pregătite să-ţi ia locul. Important este să-i captezi atenţia şi să-i dovedeşti că tu eşti cea pe care a căutat-o şi astfel să fii sigură de fidelitatea lui. Este atent cu partenera lui,nu-i va uita niciodată ziua de naştere,fiind o fire galantă şi politicoasă,ceea ce-i va atrage simpatia celor din jur.

Scorpion

O fire enigmatică,are tendinţa să-şi testeze partenerele pentru a vedea dacă merită timpul şi atenţia lui. Odată ce ai trecut de test,aşteaptă-te să fii curtată ca la carte cu declaraţii de dragoste şi momente romantice. Ai grijă însă la faptul că el nu uită şi nu iartă,iar orice greşeală va avea consecinţe grave.

Săgetător

Impulsiv şi optimist va acţiona cât mai repede pentru a o cuceri pe persoana iubită şi nu va ţine cont de părerea celor din jur. De îndată ce pui mâna pe el,ai grijă să aveţi mereu acţiuni şi aventuri împreună,deoarece tinde să se plictisească repede. Are un simţ dezvoltat al umorului,fiind un partener cu care timpul trece cu uşurinţă.

Capricorn

Dacă prinzi un astfel de bărbat,nu-l lăsa să-ţi scape deoarece cu siguranţă vei fi fericită alături de el. Este responsabil,iar familia va fi centrul universului său fiind interesat de o relaţie serioasă şi de lungă durată. Siguranţa financiară va fi importantă pentru el,întrucât nu va dori ca familiei lui să-i lipsească ceva.

Vărsător

Înzestraţi cu o inteligenţă extraordinară,bărbaţii acestui semn zodiacal nu se vor da în lături de la nimic pentru a te cuceri,dar nu vor înceta să te surprindă şi după. În schimb,sunt foarte sociabili ţi au o mulţime de prieteni,aşa că s-ar putea să fure din timpul alocat ţie pentru a le fi şi lor un bun prieten.

Peşti

Idealişti şi visători,ei caută un ideal în dragoste. Odată ce consideră că l-au găsit vor aloca toate resursele lor relaţiei respective,fiind destul de fideli şi implicaţi în ceea ce priveşte nevoile partenerului,fericirea acestuia fiind cea mai importantă pentru ei. Ai grijă să nu-l dezamăgeşti,deoarece nu doar că-l vei pierde,dar rişti să-ţi destabilizezi emoţional partenerul.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg