Zodia trădează felul în care flirtezi

1 54273 original jpg jpeg

Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

Berbec sau ascendent în Berbec (21 martie – 21 aprilie)

Nu-ţi place să planifici prea mult un prim pas,pentru simplul fapt că durează prea mult. De ce să aştepţi momentul potrivit când acela poate fi chiar acum. Abilitatea ta de a flirta este uşor de observat,mai ales că nu-ţi place să pierzi timpul cu jocuri,ci acţionezi direct. N-ar fi rău să ai totuşi o strategie,ca să nu ai un eşec.

Taur sau ascendent în Taur (22 aprilie – 21 mai)

Eşti genul de om care aşteaptă momentul şi persoana potrivită pentru a acţiona. Nu e nimic rău în asta,numai că nu este nimic distractiv să stai pe margine. Asumă-ţi riscuri şi viaţa ta va prinde culoare. Nu se ştie niciodată la ce se ajunge de la un flirt nevinovat. Iubirea se poate furişa în sufletul tău când te aştepţi mai puţin.

Gemeni sau ascendent în Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ar fi bine să te decizi mai repede dacă-l abordezi pe cel pe care ai pus ochii sau nu. Dacă eziţi prea mult,vei pierde momentul şi nu-l vei mai putea recrea. Iar dacă te hotărăşti,ai mare grijă să nu vorbeşti prea mult,din cauza nervozităţii. Încearcă să asculţi mai atent!

Rac sau ascendent în Rac (22 iunie – 22 iulie)

Poţi fi dură şi calculată,deci te pricepi să intuieşti momentul potrivit în care să acţionezi. Foloseşte-ţi calităţile ca să alegi persoana potrivită,apoi poţi să îndrăzneşti să-ţi arăţi latura sensibilă a personalităţii tale. Îţi place să câştigi de fiecare dată,aşa că de cele mai multe ori obţii ceea ce vrei într-un fel sau altul.

Leu sau ascendent în Leu (23 iulie – 22 august)

Ai un stil extraordinar de a filtra. Singura problemă este că nu alegi persoana care ţi se potriveşte. De obicei,îţi foloseşti farmecele pe prima persoană care-ţi face o impresie bună,dar care n-ar putea fi şi cea mai bună alegere pentru tine. Ai mai multă grijă la acest lucru şi vei avea parte numai de bucurii în dragoste.

Fecioară sau ascendent în Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Mori de nerăbdare să vorbeşti cu persoana care te atrage şi i-ai pune 1.000 de întrebări,dar înainte de orice,învaţă să-i comunici non-verbal. Ia-o treptat şi transmite-i ce simţi prin priviri,mimică,gestică. Cu puţină răbdare,vei avea tot ce-ţi doreşti.

Balanţă sau ascendent în Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Poţi să cochetezi numai dacă prinzi încredere într-un potenţial partener,dar şi în tine. În loc să-l priveşti îndelung aşteptând să facă întotdeauna celălalt primul pas,ar fi bine să faci tu mutarea. Lasă deoparte timiditatea,gândeşte pozitiv,zâmbeşte larg şi totul va merge foarte bine!

Scorpion sau ascendent în Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Niciun alt semn zodiacal nu este mai îndrăzneţ. Ai succes dacă cel drag ţie ţi se potriveşte,dar dacă este un om timid,liniştit,este posibil să-l sperii. Ia-o mai uşor şi nu arde nicio etapă când vrei să cucereşti pe cineva,altfel rişti să-l pierzi!

Săgetător sau ascendent în Săgetător (21 noiembrie – 20 decembrie)

Eşti o persoană sinceră şi asta se aplică şi atunci când îţi doreşti să atragi pe cineva în mrejele tale. Este posibil,însă,să te descurajezi după un eşec. De aceea,ar fi indicat să ai siguranţa că primeşti un mesaj pozitiv din partea celui pe care-l doreşti,înainte de a intra în discuţie cu el.

Capricorn sau ascendent în Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Când vine vorba de a atrage atenţia cuiva asupra ta nimeni nu e mai priceput ca tine în a face strategii. Eşti întotdeauna sigură că alegi persoana care va răspunde pozitiv avansurilor tale şi-ţi calculezi fiecare pas. Este o strategie foarte bună,dar tot planificând strategii,nu ajungi să te mai bucuri cu adevărat de partea aceasta a relaţiei.

Vărsător sau ascendent în Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Prietenia este ceva foarte important pentru tine,de aceea câteodată o confunzi cu dragostea şi-l pui în dificultate pe cel la care ţii cu adevărat,pentru că nu va înţelege ce vrei de la el. Se întâmplă să-i transmiţi mesaje contradictorii:ba ridici din umeri în semn că nu te interesează persoana lui,ba îi zâmbeşti cu căldură şi nu mai ştie ce să creadă.

Peşti sau ascendent în Peşti (19 februarie – 20 martie)

Romantismul şi sensibilitatea ta sunt cauzele problemelor tale în dragoste. De multe ori,te laşi dusă de val şi rişti să te trezeşti cu inima frântă. Fii mai atentă cu cine flirtezi şi nu cocheta doar de dragul de a face asta,ci numai atunci când eşti sigură că ai găsit persoana care ţi se potriveşte. Pentru asta,păstrează câteva rezerve sentimentale şi pune la încercare pe cel pe care vrei să-l seduci! Şi el trebuie să te convingă pe tine că merită.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg