Astrologie: zodie versus starea de sănătate

1 67107 original jpg jpeg

Ştiai că semnul zodiacal sub care te-ai născut îţi poate spune care sunt slăbiciunile şi punctele tari în ceea ce priveşte starea ta de sănătate?

În cele ce urmează află la ce boli eşti predispus,care sunt cauzele afecţiunilor şi ce poţi face pentru a te menţine în formă.

Berbec

Persoanele născute în zodiac berbec pot suferi de dureri de cap sau chiar migrene,nevralgii şi insomnii. Pentru că eşti o persoană luptătoare,nu te laşi doborât de problemele minore de sănătate. Eşti plin de energie şi ai o memorie bună,motiv pentru care trebuie să ai grijă de aceste două aspecte,dacă vrei să ieşi învingător mereu. Lupţi împotriva bolii oricât de mult ai suferi,datorită mândriei şi spiritului tău de luptător. şi când eşti bolnav preferi,mai degrabă,să stai în casă,decât să apari slăbit în faţa celorlaţi. Cauzele frecvente care duc la apariţia micilor probleme de sănătate sunt monotonia,planurile interminabile şi problemele existenţiale peste care nu poţi să treci.

Taur

În ceea ce îi priveşte pe tauri,aceştia pot avea problem de sănătate la nivelul gâtului şi coloanei vertebrale. Cele mai comune afecţiuni sunt:angina pectorală,laringita,ulcerul bucal,otita  sau inflamarea urechilor. Însă,niciuna dintre aceste afecţiuni nu te poate doborî,datorită caracterului tău puternic. Nu poţi sta prea mult timp bolnav,pentru că pur şi simplu adori viaţa şi vrei să te bucuri din plin de ea. Însă,atunci când vine vorba de tratarea acelei afecţiuni minore,eşti precaut şi urmezi întru totul tratamentul prescris de medic. Dar de fiecare dată când primeşti un anumit tratament,înainte de a-l urma verifici cât de bune sunt medicamentele care ţi-au fost prescrise. Te îmbolnăveşti,deseori,când organismul este suprasolicitat sau când întâmpini dificultăţi pe plan material sau amoros.

Gemeni

Nativul născut în gemeni poate suferi de afecţiuni la nivelul pieptului,umerilor,claviculei şi sistemului nervos. Aşadar,cele mai frecvente afecţiuni vizează partea superioară a abdomenului şi nervii:astm,bronşită,fracturi şi boli nervoase. Întotdeauna eşti în mişcare,în căutarea unor noi experienţe şi a diversităţii. De aceea,nativul născut în zodia gemeni este un pacient dificil:vrea să se facă bine imediat,nu ia în calcul simptomele şi uită să îşi ia medicamentele.

Rac

Semnul sub care eşti născut se află în strânsă legătură cu afecţiunile ce pot apărea la nivelul pieptului,sistemului digestiv şi ochilor. Persoanele născute în zodiac rac au frecvent probleme la nivelul sistemului digestiv:flatulenţă,indigestii,intoxicaţii şi ulcer. Însă,toate aceste afecţiuni pot apărea şi pe fond emoţional,iar racul este când indispus,când emotiv,când bucuros. De aceea,suportul moral al prietenilor este foarte important,deoarece aceştia te vor ajuta să te simţi mult mai bine din punct de vedere emoţional. Şi de îndată ce vei avea o stare bună de spirit,  simptomele afecţiunilor minore vor dispărea treptat,dar sigur.

Leu

Un leu poate suferi din cauza afecţiunilor vertebrelor,sistemului cardiovascular şi sistemului digestiv. Cele mai comune simptome sunt:palpitaţiile,durerile de spate şi de stomac,flatulenţa şi balonările. Cu toate astea,îţi revii destul de repede,pentru a le arăta celor din jur că nimic nu te poate doborî. Unul dintre sfaturile pe care ţi le-ar da un medic ar fi acela de a lua scurte pauze în fiecare zi,de a te întinde puţin pentru a te linişti şi de a te odihni suficient,pentru a te putea reface. În general,nativul din zodia leu se lasă afectat de lucrurile care i se întâmplă,din teama că i-ar putea strica reputaţia. Grijile,gândurile şi toate lucrurile pe care trebuie să le duci la bun sfârşit îţi scad sistemul imunitar şi,astfel,rişti să te îmbolnăveşti mai repede.

Fecioară

Una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate a fecioarei are legătură cu sistemul digestiv. Constipaţia,colitele,problemele la nivelul ficatului şi pietrele la rinichi te pot răpune la pat din când în când. Însă,pentru că  nu uiţi de controalele de rutină,reuşeşti să previi micile afecţiuni şi,astfel nu mai eşti nevoit să le tratezi. De asemenea,pentru a te menţine în formă,nu trebuie să te laşi doborât de lucrurile lipsite de importanţă şi micile eşecuri.

Balanţă

Ai probleme cu vertebrele lombare,cu hormonii şi sistemul urinar. Astfel,afecţiunile care îţi pot pune în pericol sănătatea sunt diverse:de la cistite,până la dereglări hormonale. În astfel de situaţii,îţi doreşti un singur lucru:să îţi recapeţi echilibrul fizic. Pe lângă tratamentul medicamentos,o bună formă de a te recupera este arta:încearcă să îţi canalizezi atenţia asupra lucrurilor care îţi fac cu adevărat plăcere,precum pictatul şi stai de parte de conflictele care te pot slăbi.

Scorpion

Nativul născut în zodia scorpion poate suferi din cauza problemelor ce apar la nivelul sistemului digestiv sau reproducător. Infecţiile urinare,problemele genitale sau intestinale îţi pot da bătăi de cap. Însă,datorită caracterului tău puternic,reuşeşti de fiecare dată să treci peste micile probleme de sănătate. De obicei,doctorii nu îţi pot da un diagnostic sigur,pentru că nu detaliezi simptomele pe care le ai. De îndată ce vei reuşi să fii mai specific,procesul de vindecare va avea loc mai repede. Ce te predispune îmbolnăvirii? Viaţa lipsită de peripeţii,provocări şi mistere pe care să le rezolvi de unul singur.

Săgetător

Săgetătorul nu trebuie să ignore simptomele care pot apărea la nivelul coapselor,şoldurilor,pelvisului şi nervilor sciatici. Cele mai frecvente probleme sunt:celulita de pe coapse şi şolduri,problemele sciatice,fracturile de bazin,femur şi gât. Precauţia este cuvântul cheie atunci când vine vorba de evitarea problemelor de sănătate. Totuşi,în cazul în care ai astfe de probleme,optimismul te va ajuta să treci mai repede peste perioada de convalescenţă.  

Capricorn

Problemele de sănătate ale nativului născut în capricorn apar la nivelul oaselor,genunchilor,articulaţiilor,dinţilor,pielii,unghiilor şi scalpului. Artrita,reumatismul,dinţii sparţi,eczemele,acneea şi verucile se numără printre cele mai frecvente afecţiuni ale zodiei. Dar,din fericire,rareori te îmbolnăveşti,deoarece ai sistemul imunitar crescut. Ce te poate face să devii vulnerabil? Problemele financiare sau separarea de familie.

Vărsător

Vărsătorul poate suferi din cauza afecţiunilor de la nivelul picioarelor,încheieturilor sau pot avea probleme circulatorii. Fracturile,luxaţiile sau varicele sunt afecţiunile de care trebuie să te fereşti. Cum? Prin evitarea exceselor şi a momentelor de rebeliune. Întotdeauna există consecinţe ale actelor nesăbuite pe care le faci.

Peşti

Sistemul imunitar scăzut poate duce la apariţia diverselor boli,de aceea,trebuie să acorzi atenţie stilului tău de viaţă. Afecţiunile de care suferi sunt,deseori,consecinţa temerilor de a înfrunta provocările de zi cu zi. Starea ta emoţională se află în strânsă legătură cu felul în care te simţi. Recurgerea la tot felul de medicamente nu este cea mai bună soluţie. De îndată ce vei îndepărta emoţiile negative şi stările de anxietate vor dispărea,te vei simţi şi fizic mult mai bine.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg