Oscarul, văzut dintr-un alt unghi

1 51059 original jpg jpeg

Chiar dacă pare greu de crezut, premiile care încununează cariera unui actor pot să-i aducă şi necazuri. Printre actori şi pasionaţii de film, acest fenomen este numit „blestemul Oscarului”.

 Iată care sunt cei mai ghinionişti aleşi ai Hollywood-ului!

Faptul că viaţa şi cariera multor actori a luat o întorsătură nefastă după ce s-au ales cu un Oscar,nu mai este pus doar pe seama unor simple coincidenţe. Ce stă la baza acestui mit din Cetatea Filmului? Ei bine,acumulate de-a lungul timpului,experienţele actorilor care s-au bucurat de această distincţie par să dea mărturie de evenimentele nefericite prin care au trecut. Eşec pe plan profesional,probleme în cuplu,depresii-acestea sunt doar câteva dintre urmările neplăcute ale celebrităţii recunoscute de public. Ironic,nu-i aşa?!

Preziceri,preziceri şi iar preziceri...

Premiile Oscar,eveniment ce va avea loc pe 26 februarie,în Los Angeles,celebrează opt decenii de cinema. Printre numele deja cunoscute în Cetatea Filmului,nominalizaţi la categoria „cel mai bun actor principal” sunt George Clooney,care ar primi asttfel un al doilea Oscar din carieră,şi Brad Pitt. În 2008,George Clooney,nominalizat la premiile Academiei de film americane pentru rolul din Michael Clayton,a apărut pe covorul roşu împreună cu Sarah Larson. După trei luni de la Gala Oscar,cei doi s-au despărţit. Oare ce i se va de tura asta dacă va câştiga? Pe de altă parte,n-am vrea nici ca Angie,partenera lui Brad,să întâmpine probleme în cuplu...

Halle Berry,eşec pe plan profesional

Halle Berry este prima actriţă de culoare care a primit un Oscar,în anul 2002,pentru rolul din pelicula Monster's Ball. Cu toate acestea,perioada următoare fericitului eveniment a fost presărată doar cu eşecuri. Vedeta a apărut în Gothika,un thriller psihologic ce a primit numai review-uri negative,iar filmul Catwoman i-a adus Zmeura de Aur pentru cea mai proastă actriţă. Ea a sfidat comentariile răutacioase şi în anul 2004 a venit la ceremonia de decernare a premiilor Zmeura de Aur pentru a-şi ridica personal trofeul.

Julia Roberts s-a despărţit de partener

Benjamin Bratt a fost alături de Julia Roberts când vedeta a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal,în 2001. În luna iunie a aceluiaşi an,cuplul s-a destrămat. De asemenea,la Hollywood,steaua Juliei Roberts a început să pălească,după ce rolurile care odată o propulsau în fruntea nominalizaţilor la Oscar s-au împuţinat.

Cupluri «lovite» de Oscar

Sandra Bullock şi Jesse James,Reese Witherspoon şi Ryan Philippe,Jennifer Lopez şi Ben Affleck sau Leonardo di Caprio şi Gisele Bündchen se numără printre cuplurile care au apărut la premiile Academiei de film americane afişând imaginea unor relaţii stabile. Însă,la scurt timp după marele eveniment cinematografic,s-au despărţit.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg