Şi nu, soluţia nu este să-l suni fără oprire, să fii insistentă său să-l controlezi în tot ceea ce face. Spune-i aceste vorbe şi vei vedea că puterea cuvintelor este miraculoasă.

Iată 5 fraze pe care fiecare femeie ar trebui să i le spună soţului sau iubitului, potrivit relatii.net:

1. ”În sfârşit eşti acasă.”

Pentru ca bărbatul să aibă grijă cu adevărat de tine, schimbă laudele diminutive pe unele puternice. Bărbatul se va grăbi acasă de la muncă la femeia pe care o iubeşte.

Citeşte şi: De ce înşeală bărbaţii? 4 lucruri care îl deranjează la tine, dar nu ţi le spune

2. ”Alături de tine mă simt în siguranţă”

Astfel te adresezi dorinţei sale fireşti a fi protector. El se va simţi eroul tău. Orice bărbat va dori să petreacă mai mult timp cu femeia care îi dăruieşte astfel de emoţii.

3. ”Am încredere în tine.”

Astfel îi arăţi că îl susţii în toate începuturile sale şi întotdeauna vei fi cea mai fidelă admiratoare a sa. Bărbatul inevitabil se va gândi la femeia care crede în puterile lui.

4. ”Am sentimentul că te cunosc toată viaţa”

Acestă frază te va ajuta să construieşti între voi o legătură emoţională, pe lângă atracţia fizică. Bărbatul neapărat se va gândi dacă nu are şi el sentimentul că te cunoaşte demult.

Citeşte şi: 15 întrebări care îţi spun în ce stadiu se află relaţia voastră de cuplu. Un cercetător american a creat acest test

5. ”Probabil ai depus multe eforturi pentru asta. Eşti foarte răbdător şi perseverent”.

De multe ori nimeni nu observă trăsăturile de caracter cu ajutorul cărora bărbatul a obţinut ceva. Sarcina ta este de a-ţi îndrepta atenţia asupra lor. Cuvintele tale vor fi importante pentru el şi îl vor emoţiona profund.