Astfel, fiica Vivianei, a scris pe contul său de Facebook un mesaj de adio emoţionant în memoria văduvului Ilenei Ciuculete, întrucât Sasha şi Cornel Galeş aveau o relaţie specială, iar tânăra este afectată de dispariţia fulgerătoare a soţului Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeş, soţul regretatei Ileana Ciuculete, a murit. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier grav

”Încă nu pot realiza că te-ai dus şi nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale şi râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori şi poate d-aia te-a ales pe tine.

Te vom păstra în sufletele noastre şi ne vom aminti câtă bunătate exista în tine. Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul şi încerca să ne facă fericiţi. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!”, a scris pe pagina sa de Facebook fiica Vivianei, Sasha.

Amalia Năstase arată mai bine ca niciodată după ce a slăbit peste 30 de kilograme: "Dansez în club până ne dau afară"

Viviana se va ocupa de înmormântare

Cu toate că se despărţise de Cornel Galeş înainte de tragicul accident, Viviana şi-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsufleţit, dar şi organizarea ceremoniei funerare. Potrivit surselor noastre, ultima iubită a lui Cornel Galeş s-a deplasat de urgenţă în Spania pentru a demara formalităţile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alţi doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalităţile de aducere în România a trupului neînsufleţit.