Femeile din seria de filme James Bond au avut roluri cheie în aceste pelicule. Întotdeauna regizorii alegeau unele dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe pentru a-i sta la braţul celui mai faimos agent secret. Odată ce deveneai o „fată Bond‟ ştiai că tragi cu pistolul, la fel ca o profesionistă, dar şi să le suceşti minţile bărbaţilor. Toate fetele lui Bond s-au făcut remarcate. Iată cum acum o parte dintre femeile, care au făcut furori cândva pe marile ecrane!

Ursula Andress: „Este un mister pentru mine de ce am devenit celebră‟

Actriţa Ursula Andress este considerată prima fată Bond, deşi, înaintea ei, au mai fost două actriţe cu roluri mai mici în primul film Bond, din 1962. Andress şi-a încheiat cariera în actorie la sfârşitul anilor ’80 şi acum are vârsta de 85 de ani. Ce spune despre rolul său din Bond?

Citeşte şi: În copilărie, dormea în sertarul unui dulap. Ca să scape de sărăcie, Sean Connery a început să lucreze la 9 ani

„După ce am fost prima fată Bond, am avut ofertă după ofertă şi puteam să aleg o mulţime de roluri. Este un mister pentru mine de ce am devenit celebră. Tot ce am făcut a fost să port bikini. Peste noapte am reuşit, am devenit independentă financiar şi viaţa mi s-a schimbat‟, declara Ursula Andress, în 2018, pentru The Sunday Times.

Jill St. John şi-a continuat cariera