Jacheta din piele este o piesă clasică ce se regăseşte în garderoba oricărei femei. Însă tendinţele din 2019 te provoacă să încerci şi atlceva. Poate un trenci din piele într-o culoare aprinsă? 

Iată cum porţi hainele din piele în 2019.

Geaca de piele este perfecta atât pentru toamnă, cât şi pentru serile mai racoroase ale sezonului cald.

Potrivită aproape oricărui stil vestimentar, ea poate fi purtată la numeroase ocazii. Nu trebuie să completeze doar o ţinută casual, ci poate face parte şi din vestimentaţia pe care o putem purta la evenimente mai speciale.

Geaca de piele este o piesă vestimentară versatilă, ce nu se demodează. Anul 2019 vine însă cu câteva propuneri îndrăzneţe şi pentru celebra geacă de piele. 

Geaca de piele biker

Gecile de piele tip biker vor fi mereu la putere. Nu te feri de un total look! Poţi combina jacheta preferată cu pantalonii din piele şi cele mai provocatoare botine pe care le ai în garderoba.

Geacă tip sacou

Pentru un look business, încearcă o jachetă de piele cu un croi clasic. Poţi purta acest sacou din piele chiar la birou. Vei avea o ţinută office ce atrage toate privirile. O poţi purta cu blugi, cu o pereche de pantaloni lejeri sau chiar şi cu o rochie. 

 

Jacheta de piele în culori deschise

Cine spune că geaca de piele trebuie să fie neagră sau maro? Joacă-te cu culorile, chiar şi pe gecile de piele. Cele pastelate sunt ideale primăvara şi pot fi purtate în nenumărate combinaţii. 

 

Stilul Vintage

Îmbrăţişează stilul vintage, atât de popular încă din anii '50, purtând o jachetă din piele "învechită". O astfel de geacă din piele este o investiţie bună, deoarece poate fi purtată ani întregi, fără să se demodeze. 

Jacheta scurtă

Fină, simplă, elegantă - această geacă de piele este preferata multor femei. Se integrează cu uşurinţă orice ţinută, graţie croiului clasic. Poţi alege una simplă sau cu inserţii metalice.

Printuri îndrăzneţe

Anii '90 s-au întors! Se poartă piesele ce ne reamintesc de Friends si Spice Girls, iar printurile nu lipsesc. Aşadar, lasă deoparte în acest an piesele clasice şi îndrăzneşte mai mult. Gecile ce imită pielea de şarpe sunt mai versatile decât crezi! 

 

O alegere elegantă

O alegere mai elegantă este geaca de piele cu un design elegant, două rânduri de nasturi şi un guler mic. Se potriveşte stilurilor feminine. O poţi purta cu o rochie fină, sandale cu toc şi bijuterii mari. 

 

 

Sursă: The Independent, glowsly.com / Foto: pinterest