Iată care sunt cele 5 tipuri de genţi care se poartă în 2019:

1. Borseta

Genţile tip borsetă au revenit în tendinţe încă de anul trecut. Le-am văzut peste tot, în diverse combinaţii, purtate atât la brâu, cât şi pe o parte. Aşadar, dacă ai şi tu una, păstreaz-o. Acest trend este aici să rămână pentru încă un an.

În 2019, borsetele primesc însă un update şi devin mai rafinate ca niciodată. Aşadar, acestea pot fi purtate chiar şi la ţinute ultra feminine. Curelele sunt înlocuite cu lanţuri, iar stilul sporty se transformă în elegant. Rămân în tendinţe cele negre, însă albul ia avânt. Aşa că nu te sfii să porţi o geantă tip borsetă albă.

2. Geanta midi clasică

Geanta midi de culoare neagră nu se demodează niciodată. Este o piesă clasică pe care orice femeie cu stil ar trebui să o deţină. Deşi o asociezi cu stilul office, aceasta va deveni piesa de rezistenţa a oricărei ţinute în acest sezon.

Citeşte şi: Cum să ai grijă de o geantă din piele naturală

Chic şi elegantă, se potriveşte cu ţinutele rafinate şi classy. Investiţia într-o geantă de acest tip înseamnă o investiţie în stilul tău personal pentru mulţi ani înainte, deoarece negrul se potriveşte pentru orice vârstă. 

 

3. În 2019 se poartă genţile din paie 

În 2019, genţile de paie au fost un accesoriu de plajă must-have. Acestea se păstrează în tendinţe şi în acest an, însă sub altă formă. Genţile de paie sunt oversized şi cu franjuri - chiar şi până la glezne.

Genţile de paie aduc cu ele acea atitudine lipsită de griji, tipică verii. Aşadar, poart-o cu tine peste tot, nu doar la plajă. 

4. Genţile supradimensionate

Veste bună! În 2019 se poartă genţile mari. Chiar foarte mari! Arunci în ea tot ce ai nevoie şi eşti gata! 

Fie că optezi pentru un model casual, aşa cum au fost cele din prezentările Tom Ford, fie că preferi varianta mai elegantă, un lucru e sigur: nu vei mai fi nevoită niciodată să renunţi la lucrurile de care ai nevoie în timpul zilei şi vei fi astfel mereu pregătită pentru orice situaţie neprevăzută. Şi, desigur, vei rămâne up-to-date cu trendurile.

5. Bucket bags sau genţile cu închidere pe şnur

O altă formă de geantă care va fi foarte purtată în sezonul următor este cea de tip bucket, în formă de coşuleţ sau găletuşă. Deoarece forma ei este suficient de neobişnuită, poţi opta pentru culori clasice precum maro, bej sau bleumarin. 

Genţile tip sac, care, în loc de încuietori clasice, se închid prin strângerea unui şnur pot fi sporty, pot fi glamorous şi pot vira chiar şi înspre un look boho.

Sursă: vogue.com