ASTROLOGIE. Conjuncţia Marte-Venus ne schimbă din nou planurile şi viaţa. Puneţi-vă centurile de siguranţă!

1 shutterstock 1029243295 jpg jpeg

Evenimentul astral se petrece la 13 iulie 2021 şi indică vibraţii mai mult sau mai puţin puternice la nivelul vieţii amoroase. Toţi nativii din zodiac vor resimţi impactul, dar două dintre cele 12 zodii vor fi afectate semnificativ.

Nu trebuie să ai cunoştinţe vaste de astrologie ca să înţelegi că această conjuncţie este una specială. Relaţia astrală dintre Marte şi Venus se referă la masculin (Marte) şi feminin (Venus), mai precis la rezultatele care reies din legătură atunci când planetele se intersectează.

În acest caz, tot ce pot recomanda astrologii este să ne punem centura de siguranţă, pentru că vibraţiile lor se amestecă şi lucrează împreună. Rezultatul final? Armonie în viaţa ta amoroasă.

stanga
dreapta
2 shutterstock 1928692691 jpg jpeg
2 macheta jpg jpeg

Fireşte, toată treaba asta este puţin mai complexă decât atât. Iată la ce te mai poţi aştepta de la conjuncţia Marte-Venus în zodia Leului, potrivit astrologului Donna Page, citat de womenshealthmag.com.

Ne simţim cu toţii ca la prima întâlnire

Când Venus şi Marte se reunesc în Leu, acestea provoacă o energie jucăuşă în viaţa de cuplu. Pentru cei singuri, nu este indicat să forţeze acum întâlniri, pentru că nu sunt favorabile. Persoanele aflate în cuplu, însă, vor simţi că încep să experimenteze din nou primele întâlniri. Orice aleg să facă, partenerii sentimentali se vor simţi mult mai bine împreună, decât de obicei.

Efectele benefice se vor resimţi şi în sfera financiară sau profesională. Ideea principală este că nu trebuie să-ţi faci griji cu privire la fluxul de numerar tot timpul, pentru că, în cele din urmă, totul se va rezolva.

Conjuncţia Marte-Venus te va face să vrei să te simţi din nou copil. Poate îţi doreşti să faci ture cu bicicleta cu cel mai bun prieten sau poate vrei să savurezi o îngheţată uriaşă. Indiferent ce alegi să faci, astăzi este o zi când nivelul de stres va scădea, iar asta depinde de alegerile tale. Lasă-te purtat de intuiţie şi fă tot ce îţi trece prin cap, dacă e rost de relaxare ori de distracţie, deopotrivă.

Până când se extinde impactul conjuncţiei Marte-Venus în Leu

La fel ca multe alte evenimente astrologice majore, conjuncţia Marte-Venus este doar pentru o zi, însă este vorba despre una epică, ce ne va afecta viaţa şi în lunile următoare. Nativii din zodiile Berbec şi Leu sunt cel mai bine aspectaţi de acest eveniment astral, dar şi celelalte zodii au motive de bucurie. Cine a zis că marţi, 13, trebuie să fie o zi cu ghinion?

@shutterstockRecente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg