Atenţionare. 11 august 2021 este o zi grea pentru aceste 3 zodii! Te afli pe podiumul ghinioniştilor?

1 shutterstock 1513254245 jpg jpeg

Trei semne zodiacale vor avea o zi cu multe provocări astăzi, 11 august 2021, iar o mare parte dintre acestea au legătură cu Luna, Pluto şi Venus. Luna este în opoziţie cu Neptun, în conjuncţie cu Venus, formează o trină cu Pluto şi traversează semnul Balanţei. Asta înseamnă că ziua este guvernată de Lună, aspect nefavorabil pentru trei semne zodiacale.

În aceste situaţii, de obicei, suntem bombarbaţi de gânduri, de griji, de îndoieli şi de stimă de sine scăzută. Astăzi, 11 august, suntem cu ochii pe schimbările bruşte de stare şi de comportament, iar în unele cazuri vom avea de-a face cu replici descurajante, care pot rupe relaţii, colaborări. Ne vom întâlni cu oameni dificili la tot pasul, pe care îi vom percepe ca pe nişte creaturi enorme şi morocănoase, iar noi ne vom comporta precum copiii răsfăţaţi. Ziua comportamentelor iraţionale şi a schimbărilor bruşte de stare! O idee bună ar fi să nu luăm decizii importante, ci să avem activităţi domestice, care nu presupun responsabilităţi importante sau să încercăm să ne relaxăm. Contextul astral influenţează toate zodiile, dar următoarele semne sunt deosebit de afectate. Poţi observa oameni care vor etala cele mai neplăcute maniere şi vor demonstra destul de multă încrâncenare şi încăpăţânare. Vestea bună este că îi vom vedea rapid şi îi putem evita, cel puţin până mâine.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nativii Berbec pur şi simplu nu se pot opri. Se trezesc încordaţi şi cam aşa rămân toată ziua. Parcă au o misiune – ştiu ceea ce vor, iar acesta este un lucru bun, dar „misiunea‟ lor este să enerveze şi să facă ziua friptă oricui le iese în cale. Este vorba despre o doză de agresivitate pe care o manifestă pe tot parcursul zilei, încât toată lumea tremură şi suferă în prezenţa lor. Comportamentul Berbecilor îi vor face pe ceilalţi să îi ocolească, să nu îi ia în serios şi chiar să le dea o lecţie.

Leu (23 iulie - 22 august)

stanga
dreapta
2 shutterstock 171146879 jpg jpeg
2 macheta cpf 16 jpg jpeg

Ceea ce face ca aceasta să fie o zi mai puţin strălucitoare pentru nativii în Leu este că vor primi mai puţin decât solicită ei în mod normal. Da, este sezonul Leului, iar asta îi face să creadă că li se permite orice şi că toată lumea este a lor. Prin definiţie, nativii protejaţi de această zodie cred că sunt demni de laudă, iar că toţi cei din jur vor uita de priorităţi şi le vor acorda toată atenţia de care dispun. Astăzi, însă, niciun Leu nu mai este persoana specială din viaţa cuiva. Trebuie să privească această zi ca pe un apel de trezire şi în loc să devină egoişti, să lucreze la modul cum pot face zilele mai frumoase celorlalţi.

Peşti (19 februarie - 10 martie)

Probabil aţi râs când aţi văzut că semnul vostru zodiacal este menţionat printre cele ghinioniste ale zilei – de regulă, semnul Peşti reprezintă unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului. Într-un fel, este adevărat, deşi nu aveţi acelaşi tip de nerv care însoţeşte un semn de foc. Calităţile acestor nativi sunt răbdarea şi rezilienţa, dar ele se vor estompa astăzi.

Vă place să vă gândiţi la voi ca la cei raţional – gânditorii mulţimii care nu numai că pot face şi rezolva lucrurile, ci pot construi, pot concepe planurile geniale de viitor. Astăzi, toate atuurile nu mai funcţionează, sunt dezactivate. Peştii nu au o o stare de spirit prea bună, pot deveni agresivi în exprimare şi comportament, iar răutăţile se îndreaptă vijelios tocmai spre cei dragi ai lor. Dacă nu eşti guvernat de una dintre zodiile mai sus amintite, priveşte în jurul tău şi identifică ghinioniştii zodiacului de astăzi.

@shutterstock