Care este profesia pe care Prinţul George o iubeşte. Are legătură cu un personaj îndrăgit din desene animate

1 printul george jpg jpeg

Părinţii Prinţului George, Prinţul William şi Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, încearcă să îşi ţină copiii cât mai departe de ochii publicului larg. Însă o serie de lucruri interesante au fost descoperite despre Prinţul George, cum ar fi profesia lui favorită.

Prinţul George al Marii Britanii este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles şi tatăl său, prinţul William, însă se pare că tânărul în vârstă de 8 ani este pasionat de o profesie la care nimeni nu s-ar fi gândit. Iată mai multe detalii despre viaţa lui, despre activităţile sale preferate şi află care este talentul pe care l-a moştenit de la Prinţesa Diana!

Prinţul George iubeşte să facă poze

De mic, Prinţul George s-a comportat firesc în faţa camerei de fotografiat şi nu a fost deranjat de blitzuri, din contră i-a plăcut să fie în centrul atenţiei, aşa cum mărturiseşte un cunoscut fotograf, potrivit Reader's Digest: „Este absolut fermector. De obicei copiii mici sunt stânjeniţi, dar Prinţul George mereu este într-o formă bună şi tuturor le place să îl vadă cum se bucură‟. Kate Middleton este, de asemenea, pasionată de fotografie şi a confirmat că fiului ei îi place să facă poze: „Mai bine ies eu din faţa camerei, lui George îi place foarte mult când este fotografiat‟, a spus Kate la un eveniment.

Citeşte şi: Marele petrecăreţ regal. Cum şi-a spart Prinţul William dantura la o nuntă

Activitatea lui preferată: vânătoarea de păianjeni

stanga
dreapta
2 pompierul sam jpg jpeg

Prinţului George îi place mult să îşi petreacă timpul în natură, aşa cum mama lui a declarat. Mai exact, Prinţului îi place să stea ore în şir în grădină, la vânătoare de păianjeni: „Poate să stea ore întregi acolo. Atât el, cât şi Charlotte adoră să înveţe mai multe despre natură înafara clasei, nu în interiorul ei‟, a declarat Kate Middleton. De asemenea şi bunicul Prinţului George, Prinţul Charles, a spus că tânărul este „unul dintre oamenii cărora le place, în mod instinctiv, să stea mai mult afară‟.

A moştenit un talent al Prinţesei Diana

Bunica Prinţului George, regretata Prinţesa Diana, era cunoscută pentru iubirea ei pentru dans, iar nepotul ei, pe care nu a apucat să îl cunoască, i-a moştenit acest talent. „George face dans şi îi place foarte mult. Mama mea dansa mereu când avea ocazia, aşa că şi lui îi place să danseze‟, a povestit Prinţul William. De asemenea, Prinţul William a mărturisit că George obişnuieşte să danseze mereu atunci când aude muzica sa favorită.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla în ziua în care Regina Elisabeta nu va mai fi. Protocolul regal impune reguli stricte

Care este profesia favorită a Prinţului George?

Prinţul George îl adoră pe pompierul Sam, un personaj din desenele animate la care el se uită constant, după cum au dezvăluit părinţii săi într-un interviu, pentru BBC: „Pompierul Sam îi trezeşte mult interes, inclusiv această profesie. Persoanele din jurul său trebuie să se arate neapărat interesate de gesturile pompierului, altfel George se supără foarte tare‟, a spus Prinţul William. Creatorii acestui personaj au aflat că pompierul Sam şi această profesie îl încântă pe Prinţul George, iar aceştia i-au creat un personaj, într-un episod special.

Sursă foto: Pinterest Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg