Care sunt zodiile ocolite de noroc în iulie şi care sunt nativii care vor avea lumea la picioare în această lună

1 design fara titlu jpg jpeg

Ne simţim deja mai emoţionali, lăsăm deoparte raţionalul şi facem mai mult ce ne dictează inima. Semnul astrologic Rac este guvernat de Lună, planeta sentimentelor profunde, aşa că luna iulie ar putea să scoată la suprafaţă multă emoţie ascunsă. Dacă te afli în topul zodiilor ghinioniste în luna iulie, nu înseamnă că mijlocul verii tale este sortit eşecului, ci că este posibil să fii mai sensibil, mai vulnerabil faţă de ce e în jurul tău.

Partea bună a conjuncturii astrale este că mulţi dintre noi ajungem să simţim lucrurile mai profund şi să creăm o relaţie mai aproapiată cu sinele interior. În această lună, petrecem timp construindu-ne propriul spaţiu sacru, având lupa pe nevoile noastre şi grijă pentru ceilalţi. Suntem afectivi, protectori şi sensibili cu toţii. Unii pot profita de pe urma acestei situaţii, în timp ce alţii simt că li se potriveşte mănuşă contextul, cum sunt semnele de apă.

Cele 3 zodii care nu se vor simţi în largul lor în iulie

Berbec

Chiar dacă eşti guvernat de un semn zodiacal care preferă să pornească impulsiv la drum, fără să privească înapoi, iulie te poate aşeza, îţi readuce nostalgia şi te îndeamnă la confort. Soarele se mişcă prin casa a patra (a casei şi a familiei), iar asta înseamnă că luna aceasta este despre a avea grijă de tine şi despre a te uita spre rădăcinile tale. S-ar putea să ai unele emoţii suprimate, reprimate, cu privire la zona şi strămoşii tăi. Încearcă să faci pace cu cine eşti.

Leu

stanga
dreapta
2 revista cpf 13 jpg jpeg

Iulie pentru tine este despre introspecţie. Soarele călătoreşte prin casa a 12-a a spiritualităţii, făcând ca lumea ta interioară să strălucească şi mai puternic decât lumea ta exterioară. Cu toate acestea, s-ar putea să te îneci în propria imaginaţie şi în griji. Dacă găseşti o modalitate de a lăsa totul să iasă la suprafaţă şi de a-ţi analiza sentimentele, este posibil să ai revelaţii şi să descoperi atât de multe despre tine, că vei rămâne uimit.

Săgetător

Nu totul este menit să dureze pentru totdeauna şi asta este un lucru acceptat şi perfect în regulă. Luna aceasta, Soarele se mişcă prin a opta casă, a transformării, încurajându-te să te desprinzi de ataşamentele pe care le-ai depăşit şi să te angajezi în planurile de viitor. Reţine că procesul de transformare este rareori uşor. Ca pasărea Phoenix să se ridice din cenuşă, trebuie mai întâi să ardă. Încearcă să găseşti pacea în faptul că tot ceea ce este de neînţeles şi dificil în această lună face parte din pregătirea ta pentru multe noi începuturi.

Semnele de apă, favorizate în iulie

Rac

Te simţi atât de energizat, de puternic şi de încrezător, este vremea ta să străluceşti. În luna iulie aceasta, Soarele va trece prin prima ta casă, a sinelui, care s-ar putea resimţi ca o respiraţie revitalizantă de aer proaspăt. Este timpul să îţi aminteşti cine eşti şi să fii mai încrezător ca niciodată în forţele tale. Ai atât de multe de aşteptat în această lună, aşa că fii recunoscător pentru toate, când le primeşti, pentru că au scopul de-aţi îmbunătăţi viaţa.

Scorpion

Dacă te-ai plictisit şi simţi că rutina ţi-a cucerit viaţa, să ştii că este timpul să te îndrăgosteşti. Luna aceasta ţi-ar putea aduce spontaneitate şi entuziasm în viaţa ta. Călătoria Soarelui pregăteşte momentul perfect pentru a-ţi deschide mintea, a te lăsa purtat în aventuri şi călătorii în locuri noi şi exotice. În luna iulie, la tine se activează pofta de ceva nou, ceva misterios, incitant şi care îţi aduce adrenalină.

Peşti

Pentru tine, luna iulie va fi cu adevărat minunată. Uită ce ai auzit, citit şi simţit în prima jumătate a anului! Nimic nu se compară cu ceea ce te aşteaptă. Pe măsură ce Soarele tranzitează casa a cincea, casa distracţiei şi plăcerii, tot ceea ce vrei să faci în această lună este să te distrezi. Simţul artistic şi creativ este la cote maxime. Îndrăgosteşte-te, pictează, dansaţi până dimineaţă, pentru că iulie te face să simţi viaţa, cu emoţiile date la maximum. În plus, aceasta este ultima lună în care Jupiter se va deplasa prin Peşti, aşa că trebuie să profiti acum de toată energia pozitivă care vine spre tine.

@canvaRecente