Ce comandă românii online? Categorii de produse la modă în acest an

Banii sunt un instrument care influențează multe aspecte ale vieții – atât financiare cât și emoționale – și sunt adesea o sursă de îngrijorare pentru mulți români. Cei care se luptă zilnic pentru a-și satisface nevoile de bază (cu familia și îngrijirea sănătății), sunt expuși în mod constat la un nivel ridicat de stres, înfruntând zilnic dificultățile financiare.

image

Creșterea prețurilor din ultimul an i-a făcut pe români să fie mult mai atenți la produsele pe care le cumpără, să pună accent mai mult pe calitate, decât pe cantitate. Unii români consideră că a cumpăra articole de calitate nu înseamnă întotdeauna a risipi bani pe branduri, ci mai degrabă ei cred că atunci când aleg un produs de marcă, acesta este foarte bun și durabil. Cumpărarea unui produs de calitate în ziua de azi nu înseamnă doar cheltuirea unei sume mari de bani, ci mai degrabă te ajută să înțelegi calitatea unui produs în raport cu prețul acestuia. Românii au obiceiul de a urmări ofertele și promoțiile la produsele de brand din magazine și de a opta mai ales pe acele articole care pot fi comandate online la prețuri reduse.

Categorii de produse la modă în 2024

image

În acest an, românii pun accent mai mult pe achiziția de produse mai sănătoase, care le simplifică viața. Ei caută alimente bio, care le păstrează sănătatea și le mențin o stare fizică și psihică optimă.

Din cauza inflației din țară, care a dus la o creștere generală a prețurilor, puterea de cumpărare a românilor a scăzut. Asta a făcut ca banii pe care ei îi câștigă și economiile lor, să le permită să cumpere mai puține produse comparativ cu anul trecut. Totuși s-a observat și faptul că românii tind să cumpere anumite produse de calitate premium și de lux, cum sunt acelea din zona de beauty: parfumuri, produse de make-up și alte produse cosmetice.

O parte din consumatori consideră că este mai convenabil să cumpere ceva dintr-un magazin online, decât dintr-un magazin fizic. Ei se orientează mai ales către achiziții esențiale și mai accesibile ca preț. Cumpărăturile online sunt în general mai avantajoase, deoarece multe produse pot fi găsite la oferte sau cu prețurile reduse substanțial.

În ultimul an, consumatorii români cheltuiesc din ce în ce mai mulți bani online, ei acordă mai multă valoare calității și durabilității. Acest lucru este evident, pentru că vânzările la produsele de brand din e-shop-uri au crescut, mai ales în domeniul de beauty. În plus, s-a observat că în acest an, cumpărăturile online pot fi mai durabile, asta datorită eficienței livrării coletelor, uneori transportul fiind gratuit.

În fiecare an, piața cosmeticelor a continuat să crească și să ofere o gamă de produse excelente atât pentru îngrijirea pielii, cât și pentru machiaj. Românii comandă online o gamă variată de produse cosmetice din comoditate și pentru că acestea au prețuri foarte accesibile. Avantajele cumpărăturilor online depășesc cu mult pe acelea ale cumpărăturilor din magazinele fizice. Un mare avantaj este comoditatea de a naviga pe site și de a comanda produse de oriunde în lume, la orice oră din zi și din noapte. În plus, e-shop-urile au o gamă foarte variată de produse de marcă ce pot fi comandate online. Analizând diverse site-uri web, se poate observa și faptul că adesea multe produse de beauty se găsesc comercializate la prețuri promoționale.

Livrarea produselor comandate online este rapidă, motiv pentru care un magazin online este un loc ideal pentru românii care doresc să se bucure rapid de expedierea coletelor. Mulți români comandă produse cosmetice online și le primesc chiar a doua zi. La unele comenzi, ei primesc mostre gratuite, pentru a încerca produsele noi și în plus, la unele articole au și un cadou. În plus, produsele pot fi și returnate gratuit, în termen de 3 luni, de la date achiziției.

În concluzie, românii care fac cumpărături online sunt oameni care apreciază confortul și care vor să aleagă produse la prețuri mai avantajoase dintr-o gamă largă de articole de marcă, de calitate înaltă.



Recente

joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg