Ce profesii au bărbaţii şi femeile care nu sunt buni familişti?

Avocata americană Katherine Leonard avertizează în câteva postări pe TikTok devenite virale care sunt profesiile pe care le au bărbații şi femeile care divorţează cel mai des şi, prin urmare, ar trebui evitaţi de cei care vor să se căsătorească.

image

Katherine Leonard, cunoscută pe TikTok după numele de utilizator Jettiegirl28, a studiat peste 60 de cazuri de divorţ dificile pe care le-a avut în aproape 15 ani de activitate. Aşa a ajuns la concluzia că există cinci profesii pe care le au cei mai mulţi bărbaţi care au apelat la ea pentru a divorţa. Ea le recomandă femeilor să evite bărbaţii care au aceste meserii în cazul în care doresc să aibă o căsnicie de durată şi lipsită de probleme. La rugămintea celor care îi urmăresc postările, a verificat şi ocupaţiile femeilor care au dorit să divorţeze cu sprijinul ei.

Ce meserii au bărbaţii care riscă să divorţeze

Fără a respecta o ordine anume, avocata Leonard a spus că nu recomandă femeilor să se mărite cu bărbaţi care au aceste cinci profesii: pompier, ofițer de poliție, militar, chirurg, pilot. „De-a lungul carierei mele, am cercetat cele mai dificile cazuri și, în mod șocant, multe dintre ele implicau bărbați care aveau aceste cinci profesii”, a spus avocata.

În ciuda acestei declaraţii, ea a subliniat că nu toți bărbații care au aceste ocupaţii au tendința de a divorţa, dar a observat că, în general, cei cu aceste profesii tind să fie mai narcisiști și să-şi dorească să deţină controlul în cuplu. „Ei au tendinţa de a fi mult mai dificili în a face față unui divorț. Au un fel de abordare diferită a litigiului pe care îl percep ca pe o provocare. Dacă te uiți la aceste profesii, ce au toate în comun? Sunt zei în profesia lor, nu? Dacă ești polițist, ai o armă şi autoritate. Dacă ești chirurg, toată lumea te tratează cu respect. Când vii acasă, dintr-o dată, cineva îți cere să scoți gunoiul. Cred că este o tranziție greu de făcut”, a detaliat avocata.

Mulţi s-au regăsit în cele spuse de avocată

Videoclipul postat de avocata americană a generat circa 1,6 milioane de vizualizări și 13.7 de comentarii. Mulți dintre cei care au comentat au fost de acord cu evaluarea făcută de ea. „Am divorțat de un chirurg și pot confirma că acest lucru este adevărat”, a spus o utilizatoare care a primt 2.000 de aprecieri pentru comentariul ei. Alţii au sugerat profesii suplimentare pe care le-ar pune pe listă: pastori, sportivi și bancheri.

Ce profesii au femeile cu divorţuri complicate

Katherine Leonard a dezvăluit şi care sunt ocupaţiile femeilor care divorţează cu greu. A menţionat profesii precum profesoară, asistentă, dar a atras atenţia asupra casnicelor, a mamelor care se ocupă strict de copii şi casă. „Când divorțați de o mamă care stă acasă, ea este paralizată de frică și, pe bună dreptate, pentru că întreaga ei viață este pe cale să se schimbe. Se confruntă cu instabilitatea financiară și poate avea îngrijorări cu privire la întoarcerea la muncă după o absență îndelungată de la serviciu.”, a explicat ea. Videoclipul a avut aproape patru de vizualizări.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg