Ce schimbări aduce Jupiter în semnul Racului

1 54557 original jpg jpeg

În fiecare an, planeta cunoscută şi sub numele de Marele Benefic îşi mută domiciliul şi intră într-o nouă zodie. Anul acesta, la sfârşitul lunii iunie, Jupiter s-a stabilit, până pe 16 iulie 2014, în Rac, un semn care emană energie pozitivă şi care are cu adevărat grijă de suratele lui. Vezi cum te ajută şi pe tine!

Căminul astral  perfect:Racul

Energia sensibilă şi protectoare a Racului este cireaşa de pe „felia” apetisantă de viaţă pe care Jupiter o pune în faţa fiecăruia,dacă are dispoziţia necesară. În 2012,în semnul Gemenilor,Jupiter a dospit confuzii,ruperi de relaţii din pricina lipsei de comunicare şi stări de spirit mai mult negative. Racul,în schimb,îl ajută să reînnoade legături familiale şi să-şi crească supuşii la nivel emoţional.

Berbecii pun accent pe familie

Persoanele din acest semn se concentrează pe cămin şi pe proprietăţi. Pot vinde sau cumpăra case ori se pot apuca de renovări ample. Şi conexiunile cu cei apropiaţi prosperă,iar părinţii vor dori să-şi ajute copiii cu bani mai mult decât de obicei. De asemenea,vor stabili relaţii de prietenie trainice chiar şi peste hotare.

Taurii se gândesc să-şi schimbe serviciul

Aceşti nativi se pot decide să urmeze anumite cursuri de specializare,de care e posibil să afle de la rude,prieteni ori de la un apropiat. Taurii vor dori să-şi cumpere o maşină nouă sau să investească într-un mijloc de transport confortabil şi pe placul lor. E posibil să apară discuţii aprinse cu un frate sau cu o soră. În acest interval sunt favorizaţi profesorii,autorii sau persoanele care lucrează într-un domeniu creativ.

Gemenii se bucură de satisfacţii materiale

Toţi nativii ajung la stadiul în care îşi gestionează mai bine resursele. Vor şti în ce să investească,de ce să se ferească şi cum să-şi crească potenţialul financiar. Norocul lor se leagă de partener ori de un consultant care-i ghidează fără părtinire. Atenţie crescută în august şi septembrie,când există riscul de-a băga bani într-o gaură neagră,ascultând pe cine nu trebuie.

Jupiter,planeta abundenţei

Racii devin mai curajoşi

Vedetele acestui interval,Racii devin mai vorbăreţi,mai activi,îşi spun părerea cu voce tare şi nu se mai ascund în ei sau într-un colţ. Sunt şanse mari să crească profesional,iar în 2014,să se uite în oglindă şi să vadă o cu totul altă persoană. Ghidaţi de curaj şi cu un spirit de iniţiativă mai mare,deschid multe uşi,dar riscă să înregistreze şi pierderi,dacă acţionează fără băgare de seamă.

Leii riscă totul pe-o carte în dragoste

Mai generoşi decât de obicei,nativii Leu îşi împrumută prietenii şi fac acte de caritate pe care nu le întreprind în mod normal. Pe plan personal,copiii le solicită atenţia în mod special. Există riscul să intre într-o relaţie de dragoste ascunsă ori,dacă sunt deja implicaţi într-una,să facă sacrificii pentru cel drag. August e o lună problematică şi din punct de vedere al sănătăţii,şi al carierei.

Fecioarele reînnoadă prietenii

Cu uşa casei larg deschisă pentru vechi prieteni – chiar şi pentru cei cu care s-au certat în trecut –,Fecioarele se bucură de astfel de reuniuni,din care nu lipsesc copiii. Pe plan profesional,intră în organizaţii în care talentul le este pus în valoare,iar agenda de lucru se arată plină de satisfacţii în acest sens.

Balanţele urcă pe scara socială

Nativii cinstiţi şi sinceri,care au trudit fără oprire în anii trecuţi,sunt acum recompensaţi la scenă deschisă. Posibilităţi de avansare profesională,traduse şi printr-o mărire a salariului,se conturează. În plus,iniţiative începute în 2001-2002 dau acum roade. Se prea poate ca unele persoane din această zodie să pornească o afacere cu fraţii.

Scorpionii rezolvă probleme de natură legală

Pentru nativii care au fost implicaţi în procese,partaje ori altfel de demersuri legale,aceasta e o perioadă de limpezire a apelor în favoarea lor. Unii vor lua din nou calea academică,pentru cursuri de recalificare,care – dacă se vor ţine de ele – îi pot duce şi peste hotare. Atenţie la tendinţa de-a bârfi,o reputaţie proastă nu e una favorabilă!

Săgetătorii au mai mulţi bani

După ce-au fost purtaţi în sute de direcţii,iar banii li s-au risipit în vânt,nativii arcaşi pun bazele unei strategii financiare cu care trec marea învolburată. E posibil să primească şi unele moşteniri. Se dedică în acelaşi timp mai mult relaţiei cu partenerul,graţie căruia e posibil să răzbată în anumite cercuri favorabile. Sunt mai înţelegători şi îşi ajută prietenii cu mai mare tragere de inimă.

Capricornii se bucură de parteneriate fructuoase

Rar le-a mai fost dată Capricornilor atâta popularitate precum cea din acest interval. De regulă destul de interiorizaţi şi mai posaci,acum ştiu să se bucure cu adevărat de viaţă. În această frumoasă aventură însă apare riscul abandonului unei relaţii pentru o alta,aparent mai bună.

Vărsătorii găsesc soluţii pe plan medical

Pentru persoanele născute în acest semn care au avut în anii anteriori probleme de sănătate vin veşti îmbucurătoare. Au un elan de invidiat şi vor să-şi ia o a doua slujbă. Şefii dau peste angajaţii de care aveau nevoie,iar în cămin îşi face loc un animăluţ de companie.

Peştii îşi întâlnesc jumătatea

Creativi şi cu o groază de idei bune,Peştii obţin recunoaşteri,diplome de merit sau un premiu pentru contribuţiile lor. Pe plan personal,e posibil să-şi extindă familia (se întrevede o sarcină). Mereu în căutarea unor pasiuni noi,anul acesta investesc emoţie şi atenţie într-un hobby care le bucură sufletele.

Când Jupiter este în alte zodii...

Jupiter în Berbec  ne încurajează să luăm frâiele propriei vieţi. Jupiter în Taur ne ajută să ne bucurăm de ce avem şi să ne exersăm răbdarea. Jupiter în Gemeni pune accent pe diverse învăţăminte şi pe comunicarea cu ceilalţi. 

Jupiter în Leu ne demonstrează că lumea chiar poate fi schimbată printr-un act de  generozitate.

Jupiter în Fecioară ne face să devenim mai economi şi mai prevăzători în relaţiile cu ceilalţi.

Jupiter în Balanţă ne dă un plus de şarm şi ne ajută în dragoste.

Jupiter în Scorpion creşte pasiunea şi atracţia în cuplu.

Jupiter în Săgetător ne apropie de Divinitate şi ne face mai înţelepţi.

Jupiter în Capricorn dă lecţia paşilor mărunţi,a acţiunilor prevăzătoare şi a evoluţiei individuale calculate.

Jupiter în Vărsător favorizează gândirea în viitor şi dezvoltarea unor comunităţi strânse.

Jupiter în Peşti ne face să ne gândim şi la ceilalţi şi să ne cultivăm imaginaţia.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg