Ce spune horoscpul Mayaş despre tine. Nativul Mak este cel mai misterios

Ce spune horoscpul Mayaş despre tine   Nativul Mak este cel mai misterios jpeg

Cu siguranţă ai auzit multe despre Calendarul Mayaş, dar ştiai că există şi un Zodiac Mayaş?

Aşadar, aflând ce semn te guvernează în Zodiacul Mayaş te va ajuta să descoperi lucruri nebănuite despre personalitatea ta. Vei simţi că Universul nu mai are secrete faţă de tine şi vei înţelege mai bine scopul tău pe Pământ!

Ch`en: 2 ianuarie - 21 ian Acestea sunt persoane nocturne. Îşi iau energia de la Soare, dar Luna este cea care le face să vibreze, să fie libere. Meditaţia este una dintre cele mai recomadate pentru sănătatea spirituală!

Cei din semnul Yax sunt sub infleunţa planetei Venus şi sunt mari amaturi de natură. Sunt atenţi cu cei din jur, sunt foarte diplomaţi în relaţia cu ceilalţi şi preferă armonia. Mereu încearcă să păstreze calmul şi buna dispoziţie în căminul lor.

Nativii Sac iubesc ziua. Se trezesc de dimineaţă şi rezolvă cele mai multe lucruri în prima parte a zilei. Direcţia optimă este Nordul, iar animalul totem este broasca. Mereu profită de oportunităniţile care apar în drum.

Reprezentanţii acestui semn iubesc natura şi se preocupă de mediul înconjurător, implicându-se în diverse astfel de activităţi. Au multă energie, de aceea roşul este culoarea reprezentativă. Le place să mediteze în natură pentru a-şi elibera mintea. Animalul totem este cerbul.

Citeşte şi: Dau lovitura în iulie! Trei zodii au noroc uriaş la bani în luna lui Cuptor

Mak este cel mai misterios semn din Zodiacul Mayaş. Sunt o enigmă pentri toţi cei din jur, ca şi când ar avea o parte ascunsă în trecutul lor. Numărul reprezentativ este 3, pentru că acesta este skimbolul echilibrului şi divinităţii.

K’ank’in sunt cei mai fideli. Sunt mereu cu picioarele pe pământ, mereu sinceri şi caută integritatea în toate aspectele vieţiilor. Animalul reprezentativ este câinele, întrucât este simbolul puterii şi credinţei.

Muwanii sunt mereu atraşi de opusul lor, ca apa şi focul. Furtunile de electricittate care se creează astfel le aduc forţă şi energie. Totemul lor este bufniţa, care poate vedea în noapte. Aceşti nativi pot detecta minciunile care îi înconjoară şi pe cei care o practică.

Cei născuţi sub acest semn sunt lideri înnăscuţi. Îşi iau forţa din cei care îi înconjoară şi sunt extrem de direcţi. Elementul favorit este aburul sau, mai ştiinţific, vaporii de apă, care reprezintă un mix al elementelor Pământ, Apă şi Foc.

Kayabii au o afinitate cu Luna şi tot ce ţine de spirit. Au o înclinare către descifrarea ocultului sau ezotericului din fiecare amănunt al vieţii lor.

Au capacitatea de a citi printre rânduri şi sunt extrem de ageri.

Citeşte şi: Cu ei ai viaţă grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Aceştia au harul politicii din naştere. Sunt capabili să înţeleagă toate poziţiile unei dezbateri şi ăi apreciază pe cei care sunt extrem de cultivaţi. Sunt extrem de rapizi în orice mişcare.

Aceştia reprezintă o "anomalie" a Zodiacului Mayaş, întrucât calendarul lor este foarte limitat. Prin urmare, aceste persoane se nasc pentru a le echilibra pe celelalte semne. Pe umerii lor cade toată negativitatea, dar şi ghinionul celorlalţi. Au puterea, oarecum, de a-i vindeca pe ceilalţi sau de a reprezenta un paratrăznăt în viaţa altora.

Sunt lideri, dar rareori sunt atât de glorioşi şi măreţi precum cei din semnul Pax. Acţionează în tăcere în chestiunile în care se simt comozi.

Sunt similari nativilor Sac şi Che’n. Sunt extrem de activi şi prolifici înaiante de primele raze ale dimineţii. Sunt preocupaţi să rezolve misterele lumii.

Nativii Sip sunt nobili şi eleganţi prin definiţie. Îşi iau vitalitatea din pădurile mari, iar animalul totem este cerbul. Aceştia cresc pe treapta desăvârşirii cu fiecare triumf din viaţă.

Aceştia au două animale- totem: liliacul şi peştele. Ambele au capacitatea de a se mişca în siguranţă atât în aer cât şi în apă. Au o viaţă extrem de comodă şi le place certitudinea. Trebuie să fie atenţi să nu devină mai mult decât comozi: leneşi!

Aceştia sunt fascinaţi de cer şi de măreţia Universului. Sunt capabili de a găsi mai multe soluţii la problemă dată. Virtutea lor este de a o găsi mereu cea mai potrivită, la timpul potrivit.

Citeşte şi: De ce să iubeşti o femeie din zodia Rac! Numai atunci vei şti ce înseamnă dragostea adevărată

Sunt cei mai împăcaţi cu lumea spirituală dintre semnele zodiacale. Sunt puternici, loiali şi familişti.

Se nasc cu o putrenică conexiune cu zeul Soarelul, Ah Kin. Îi protejează pe ceilalţi de întuneric şi boală. Sunt nişte vindecători nativi, dar întâmpină probleme când trebuie să ia decizii.

Sunt considerate persoanele care aduc ploaia - bunăstarea- şi binecuvântarea divină. Nu-i de mirare că iau calea spiritiualităţii, devin ghizi spirituali, preoţi, doctori, psihologi etc.Recente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg