Cea mai complexă zodie

1 77350 original jpg jpeg

Femeile născute în zodia Balanţă sunt foarte corecte, justiţiare, echilibrate, sociabile şi au abilităţi bune de comunicare. Ele sunt binecunoscute pentru farmecul lor şi pentru uşurinţa cu care îi atrag pe oamenii de sex opus.

Femeia Balanţă se poziţionează undeva între raţional şi emoţional, încercând să le echilibreze pe amândouă. Ea este o persoană diplomatică, care încearcă să asculte raţiunea şi intuiţia, recunoscând de fiecare dată când greşeşte.  

Iată câteva lucruri interesante despre zodia Balanţă:

Aer

Compatibilitate: Berbec, Gemeni şi Vărsător

Incompatibilitate: Fecioară şi Scorpion

Piatra naşterii: Turmalina roz

Calităţile zodiei Balanţă: diplomaţia, graţia, hotărârea, calmul

Defectele zodiei Balanţă: superficialitatea, detaşarea, lipsa de decizie, indulgenţa

”Am decis, deci ştiu ce fac!”

Balanţa în dragoste

Femeia Balanţă face totul pentru persoana iubită şi îi înţelege punctul de vedere, încercând să îl încurajeze de fiecare dată. Ştie să treacă peste orice situaţie cu calm, dar în schimb îşi caută un partener care să o sprijine. Această nativă nu se angajează într-o relaţie emoţională care ar face-o să îşi piardă timpul, ci acţionează mai mult logic şi în funcţie de acţiuni. Ea oferă tot ce poate într-o relaţie, este credincioasă şi foarte romantică.

Balanţa în muncă

Femeia Balanta este cu adevărat dedicată muncii sale şi pune mult suflet în ceea ce face. Îi place să lucreze în mod eficient, plus că este o colegă de încredere, care nu foloseşte niciodată strategii nedrepte pentru a avansa.

Balanţa şi prietenii

Femeia Balanta are multă grijă de prietenii ei şi se concentrează pe nevoile lor. Ea ştie exact ce le place şi nu le place şi ori de câte ori planifică ceva în care sunt implicaţi şi ei, se asigură că prioritare sunt preferinţele fiecăruia. Persoanele născute în zodia Balanţă au un sentiment de corectitudine faţă de oamenii din jurul lor şi le place să fie înconjurate de familie şi prieteni.

Balanţa şi moda

Femeia Balanţa are un stil foarte feminin şi ştie să se îmbrace pentru fiecare ocazie. Spre deosebire de multe native, femeia Balanţă îşi cunoaşte cu exactitate stilul vestimentar. Nu simte nevoia de a urmări cele mai noi tendinţe de modă, ci alege doar ceea ce se potriveşte ei. Iubeşte simplitatea şi bijuteriile vintage, dar preferatele ei sunt genţile şi pantofii. La fel de importante pentru ea sunt şi parfumurile, la urma urmei ea iubeşte să miroase bine.



Recente

un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg