Cine va câștiga Survivor România în 2023? Aceștia sunt favoriții

100.000 de euro s-a încins. La început au fost 24 de concurenți, dar numărul lor s-a micșorat de la săptămână la săptămână.

image

Printre cei plecați acasă este și Jorge, unul dintre favoriții principali la începutul concursului.

Conform cote-pariuri.ro, cele mai mari șanse de a lua premiul le are în acest moment Alin Chirilă, luptător MMA.  Al doilea favorit este Remus Boroiu. Sezonul al patrulea al concursului prezentat de Daniel Pavel a început pe 9 ianuarie, concurenții întrecându-se pe o plajă protejată din Republica Dominicană, unde nu au acces la tehnologie.

Dacă nu știți deja, iată care erau componențele celor două echipe la începutul show-ului:

Faimoșii – DOC, Gheboasă, Maria Constantin (toți trei din lumea muzicii), Ionuț Iftimoaie (campion kickbox), Sebastian Dobrincu (antreprenor), Remus Boroiu (campion de fitness), Jorge (cântăreț și prezentator), Ștefania Stănilă (campioană europeană la gimnastică), Bianca Patrichi (coregraf), Ada Dumitru (actriță), Carmen Grebenișan (antreprenor) și Vica Blochina (vedetă tv).

Războinicii - Alin Chirilă (luptător MMA), Alexandra Porkolab (manager Marketing și Vânzări), Robert Moscalu (barman), Lucianna Vagneti (antrenor personal), Dan Ursa (director vânzări), Maria Lungu (designer vestimentar), Andrei Krișan (antrenor personal), Daria Chiper (baschetbalistă), Răzvan Danciu (student), Andreea Moromete (creator de conținut), Andrei Neagu (actor) și Codruța Began (profesor educație fizică și sport).

„Faimoșii” au ajuns pe plajă pe calea apei, iar „Războinicii” au sosit pe calea aerului. Drumul spre „Dominicană” i-a energizat pe concurenți, care abia așteptau să înceapă probele. Prima luptă a sezonului a fost câștigată cu 10 la 3 de către Războinici, dar disputa a fost mai echilibrată decât o arată scorul.

image

Favoritul principal s-a accidentat

Așa cum spuneam, Jorge era creditat cu cele mai mari șanse să câștige Survivor 2023, dar artistul s-a accidentat la genunchi, în urma unei căzături. Medicii au intervenit rapid și i-au acordat îngrijirile necesare, după care l-au sfătuit să se retragă din competiție. „Am simțit, în primul rând, frustrare, că nu o să mai pot să continui deoarece m-a durut atât de tare și m-a fulgerat genunchiul de simțeam că nu mă mai pot ridica. Eram supărat că nu am fost mai atent, că am intrat nebun, că am uitat ce vârstă am… când mă comparam cu Robert care are doar 25 de ani”, a spus cântărețul, după întoarcerea în țară.

A fost o lovitură grea pentru echipa „Faimoșilor”, din care au mai fost eliminați Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Maria Constantin și Gheboasă. Până acum, de la „Războinici” au fost eliminați Andrei Neagu, Răzvan Danciu, Maria Lungu și Daria Chiper.

Teoria conspirației funcționează

Ultimul care a părăsit Survivor România a fost Andrei Neagu, care a avut un mesaj pentru coechipieri înainte să părăsească Republica Dominicană: „Nu vreau tristețe pe fața nimănui. Sunteți oameni frumoși de la care am avut de învățat în fiecare zi”.

Andrei Neagu a primit cele mai puține voturi pe 8 februarie. Din echipa sa, mai erau nominalizați la eliminare Codruța Began și Alexandra Ciomag. De la „Războinici”, au avut mari emoții Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Carmen Grebenișan și Kamara. Pentru moment, ei au rămas în concurs, dar nu se știe ce va urma în săptămânile care vin.

Imediat după eliminarea lui Andrei Neagu, pe pagina oficială de Facebook a concursului au apărut comentarii bazate pe teoria conspirației: „Totul este pentru bani. Sa fie mai multe voturi, dacă se va continua așa vor pleca numai de la războinici ca sunt mai puțin cunoscuți. Nu mai votați, pentru că totul e regizat”, a scris „Marius Stanciu”.

S-au făcut și calcule. Ținând cont de faptul că fiecare războinic e plătit cu până în 1.500 euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în show-ul Survivor România 2023, s-a ajuns la concluzia că actorul a plecat acasă cu aproximativ 7.500 de euro.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg