FOTO Cum arată „cel mai urât câine din lume‟. Își merită titlul?

În competiția mondială pentru titlul de „cel mai urât câine din lume‟, din California, au fost înscriși zeci de patrupezi. Numai unul dintre ei a câștigat titlul cel mare, iar numele său este Mister Happy Face (Domnul „Față Fericită‟). Iată cum arată și află care îi este povestea! 

image

Cei mai urâți câini din lume s-au întrecut pe data de 24 iunie, 2022, într-o competiție mondială, ce a avut loc în Petaluma, California. Dintre toți aspiranții la locul întâi, premiul cel mare s-a dus la un patruped fără rasă, în vârstă de 17 ani, care are și o poveste impresionantă.

Mister Happy Face a fost salvat de la moarte

Câștigătorul concursului, Mister Happy Face, a fost adoptat, în urmă cu numai un an, de la un adăpost de animale. Stăpâna lui, Jenada Benally, și-a dorit să îl îngrijească și să îi ofere afecțiune, în ciuda faptului că medicii veterinari i-au spus că patrupedul urma să mai trăiască doar câteva săptămâni, din cauza tumorilor și afecțiunilor medicale pe care acesta le avea.

Citește și: Jucării periculoase pentru câini. Ce obiect îi poate distruge dantura animalului tău de companie 

Când l-am văzut pentru prima dată, a fost cea mai fericită creatură pe care am întâlnit-o vreodată”, a povestit Jenada, pentru „People‟, despre prima întâlnire cu Mister Happy Face, care, probabil, a inspirat-o și în alegerea numelui său. 

S-a îndreptat spre mine și m-a ales. Am jurat în acea zi că va fi atât de iubit, încât nu-și va aminti niciodată cât de groaznică fusese viața lui anterioară. Dragostea, bunătatea și săruturile mele l-au ajutat‟, a continuat stăpâna câinelui. 

Vezi și: Te dă pe spate cu bucuria lui? Măsuri eficace pentru calmarea unui câine energic

O lecție de viață? 

În urma competiției strânse, Mr. Happy Face a primit titlulatura de „cel mai urât câine din lume‟ și un cec în valoare de 1.500 de dolari. Stăpâna lui spune că această victorie este „o onoare‟ și crede că patrupedul va ajuta oamenii „să realizeze că inclusiv câinii bătrâni au nevoie de dragoste și de o familie‟. 

stanga
dreapta
Mister Happy Face jpg
Cel mai urat caine jpg
Happy Face jpg
Happy jpg

Sursă foto: Instagram - Jenada Benally, Shutterstock / Sursă video: Youtube Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg