Cu ce zodie poţi avea o aventură de-o noapte

1 71738 original jpg jpeg

Oricine poate să aibă parte de-o noapte fierbinte de amor. Aici afli care este partenerul care te poate duce pe culmile plăcerii, în funcţie de zodie, însă nu trebuie să aştepţi nimic mai mult de la el.

Berbec-sex cu Balanţă

Pentru Berbec,Balanţa este partenerul ideal. El va fi capabil să ţină pasul cu tine în pat,şi vă potriviţi în ceea ce priveşte energia şi dorinţa de a încerca lucruri noi. Nu lega o relaţie serioasă cu el,pentru că atunci când vei vrea să discutaţi treburi mai importante,Balanta va refuza să îşi asume responsabilitatea şi să se implice.

Taur-sex cu Peşti

Femeia Taur se bucură de preludiu mai mult ca oricine,iar Peştii vor şti instinctiv tot ce o face să se simtă dorită. Nu te lega sentimental de un Peşte. Mentalitatea lui,uneori hippie,nu va înţelege desfătarea ta în lux şi nevoia de securitate.

Gemeni-sex cu Vărsător

Gemenii vor avea parte de o partidă pe cinste cu un Vărsător,deoarece aceştia urăsc rutina în pat şi sunt dispuşi să pună în practică orice fantezie. Dar,nu te aştepta la întâlniri romantice. Ei refuză categoric să îşi manifeste emoţiile.

Rac-sex cu Fecioară

Racii adoră modul distant şi meticulos de a face sex al unei Fecioare. Cu toate astea,nativii Fecioară sunt predispuşi să critice,aşa că nu te vei simţi bine lângă cineva care caută mereu nod în papură.

Leu-sex cu Săgetător

Energia şi pofta de viaţă a unui Săgetător este exact ceea ce are nevoie un Leu. Dar,ei preferă să stea departe de orice relaţie serioasă.

Fecioară-sex cu Peşti

Fecioarele se vor bucura de creativitatea şi senzualitatea unui Peşti. Totuşi,firea lui visătoare va face ca o relaţie cu el să fie cea mai proastă decizie,dat fiind că tu eşti practică şi meticuloasă.

Balanţă-sex cu Scorpion

Dacă vrei o experienţă sexuală de neuitat,încearcă o aventură de o noapte cu un Scorpion. Este capabil să satisfacă orice fantezie a unei Balanţe.

Scorpion-sex cu Vărsător

Deşi Scorpionii iubesc sexul,le este greu să aibă o aventură. Dar,dacă decizi să treci peste aceste principii,uită-te după un Vărsător. Nu te aştepta,însă,la o relaţie de durată. Natura ta posesivă nu va fi de acord cu spiritual lor liber.

Săgetător-sex cu Capricorn

Încearcă o aventură cu un Capricorn,deoarece acesta poate fi surprinzător de interesant şi aventuros atunci când vine vorba de amor. Totuşi,fereşte-te de o relaţie serioasă cu el. Este prea rigid şi practic pentru tine.

Capricorn-sex cu Rac

Dacă vrei doar sex ocazional,dă-i o şansă unui Rac si vei avea parte de o noapte fierbinte de neuitat. Totuşi,pe termen lung,ai nevoie de cineva mult mai independent decât un Rac.

Vărsător-sex cu Taur

Pentru o noapte fierbinte,lasă un Taur să te ducă pe culmile plăcerii. Dar fereşte-te de un iubit Taur. Este mult prea încăpăţânat şi inflexibil pentru a fi o partidă bună pentru tine.

Peşti-sex cu Leu

Dacă eşti în căutarea unei aventuri de-o noapte,Leul te va face să arzi foarte multe calorii. Pe termen lung,însă,firea ta sensibilă nu este deloc compatibilă cu insensibilul şi zăpăcitul Leu.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg