Cum a fost copilăria Lidiei Buble: „Bullying-ul era şi pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen”

1 lidia buble jpg jpeg

De fiecare dată când apare în spaţiul public, cântăreaţa Lidia Buble (27 ani) este sinceră. Aceasta nu a ezitat să povestească amănunte de pe vremea când era doar o copilă.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Lidia Buble a povestit cum a fost traiul într-o familie numeroasă. Ca orice fetiţă, şi Lidia a avut dorinţe, însă nu a avut tot timpul ceea ce a cerut. Spune ea, a învăţat să aprecieze mai bine valoarea banilor. 

Citeşte şi Lidia Buble, lipsită de inhibiţii. Şi-a lăsat sânii la vedere în cea mai recentă postare pe Instagram

„Noi eram 11 copii, iar părinţii întreţineau întreaga familie dintr-un singur salariu şi o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alţii, dar, cu siguranţă, nici mai bine. Asta ne-a învăţat să apreciem valoarea banului, să ştim că nu ni se cuvine totul şi că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim. Nu prea împărţeam cu fraţii mei, eram puţin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart şi chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele şi nepoţeilor”, îşi aduce aminte artista.

Copilăria frumoasei cântăreţe nu a fost doar lapte şi miere. Având o altă religie, ceilalţi colegi nu au ezitat să o tachineze pe tema asta: 

„Într-o  ţară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanţi este destul de greu. Bullying-ul era şi pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai uşor datorită personalităţii mele şi nu am suferit precum alţi prieteni de aceeaşi religie cu a noastră”, a mai spus Lidia.

Citeşte şi Lidia Buble: ,,Răzvan şi în ziua de azi este lângă mine, mă sprijină şi mă ajută să cresc frumos”

FOTO Facebook