Cum afectează Super Luna sângerie cu flori, din 26 mai, fiecare semn zodiacal în parte

1 shutterstock 1434749117 jpg jpeg

Este prima eclipsă totală de Lună din ultimii doi ani, iar fenomenul se petrece pe 26 mai 2021. Din punct de vedere astrologic, impactul eclipsei ţinteşte aspectul fizic mintea şi spiritul. Ce să faci ca să nu te încarci cu emoţii fulgerătoare, care te pot face să îţi întorci viaţa cu susul în jos?

Astrologul Lisa Stardust spune că Super „Luna de sânge cu flori ‟ (numită astfel, pentru a reflecta abundenţa de flori a primăverii) va avea loc pe 26 mai. Acest fenomen face parte dintr-o serie de eclipse, care au început primăvara trecută şi care ne-au trezit sufletele şi mintea, pentru a acţiona spre schimbare. Din punct de vedere spiritual, eclipsele de Lună sunt despre aprecierea şi onorarea corpului, a minţii şi a spiritului.

Această eclipsă se va desfăşura în semnul de foc al Săgetătorului, în opoziţie cu Soarele, din Gemeni. Săgetătorul este un semn zodiacal care caută adevărul, care va merge până la capătul lumii pentru a dobândi cunoştinţe – acest lucru ne va forţa să devenim oneşti cu noi înşine şi cu ceilalţi. În loc să amânăm sau să ignorăm situaţiile, vom fi împinşi cosmic să ne ocupăm de ele şi să ne confruntăm cu chestiuni care au fost băgate sub covor, începând cu 26 noiembrie 2019, ultima Lună nouă din Săgetător. Iată cum poţi să valorifici puterea Lunii sângerie, conform semnului tău zodiacal!

Berbec

S-ar putea să te simţi obosit, epuizat şi trist. Culmea, eclipsa de Lună are scopul de a te zgudui şi de a te ajuta să vezi că cerul este limita, dacă începi să lucrezi să faci lucruri mai bune. Ultima persoană la care ar trebui să renunţi este tu însuţi/însăţi. Eşti mai puternic(ă) decât ştii.

Taur

Eclipsa de Lună vine şi la tine să-ţi reamintească de valoarea ta. Nu vor mai exista scuze pentru ceilalţi, care intenţioneaă să te bage într-un con de umbră. Criticile îşi pierd puterea atunci când sunt aduse de oameni ipocriţi, care nu şi-au verificat propriul inventar. Analizează sursa înainte de a lua aceste atacuri personale - nu da putere energiei negative să se manifeste.

Gemeni

Eclipsa de Lună sângerie aduce în prim-plan relaţiile de viaţă din trecut şi îţi cere să alegi direcţia corectă, pe care să o iei în această viaţă. Vor exista lupte interne rezultate din incapacitatea ta de a face paşi înainte. Cu toate acestea, există speranţă. Eliberarea unor resentimente vechi vă va deschide către noi posibilităţi. Se recomandă să renunţi la cei care nu îţi servesc interesele.

Rac

Eşti prins în ceea ce fac ceilalţi şi te obsedează fiecare detaliu din viaţa lor. Prin urmare, a venit momentul să uiţi de reţelele de socializare şi de ce se întâmplă acolo şi să-ţi faci o curăţare mentală. Toată lumea are nevoie de ceva timp de relaxare, departe de ochii curioşi ai celorlalţi. Te vei simţi mai bine cu tine.

Leu

Revine romantismul în viaţa ta. Dar tu, în loc să îmbrăţişezi starea, cauţi modalităţi de a vă deconecta de aceste emoţii. Soluţia este să te scufunzi adânc în talentul creativ şi să renunţi la etichete în relaţii. Poţi să-ţi asumi un risc în dragoste, pentru că te va conduce către o relaţie pe termen lung. Sunt şanse să urci spre noi culmi.

Fecioară

O lumină se stinge deasupra capului tău şi îţi aprinde inima pentru situaţii noi. În sfârşit, vezi lucrurile aşa cum sunt, la ani după ce ai început doar să le ghiceşti. Este posibil să nu fi gata să îmbrăţişezi realităţile dure pe care le aduce eclipsa, dar, mai degrabă, decât să fugi de astfel de probleme, încearcă să îţi înţelegi sentimentele, ca să ai o vedere de ansamblu şi vezi şi soluţiile salvatoare.

Balanţă

Adevărul iese mereu la iveală într-un fel sau altul. Această eclipsă te împinge să vezi lucrurile şi relaţiile dintr-o perspectivă mai clară. Îţi va permite chiar să găseşti un sens mai profund problemelor cu care te confrunţi. Eclipsa te va influenţa să priveşti în interiorul tău, în loc să pierzi vremea cu lucruri din exterior. Poţi accepta o nouă flizofie asupra vieţii, renunţând la o mentalitate tinerească şi evoluând către credinţe mature.

Scorpion

Vine un moment în care se cere insistent schimbarea. Această eclipsă te îndeamnă să faci paşi pentru transformare, dar numai dacă eşti gata să evoluezi. Dacă nu eşti, atunci universul va continua să îţi trimită repercusiuni pentru greşelile vechi. Până când nu faci situaţiile şi relaţiile să fie reale, concrete, vei lupta constant cu probleme în această viaţă. Fii deschis(ă) la schimbare şi remediază traumele din trecut. Este un moment prielnic acum.

Săgetător

Luna cu flori te determină să te concentrezi asupra a ceea ce te face fericit(ă) la nivel sufletesc; asta poate însemna să elimini o mare parte din toxicitatea din viaţa ta. În loc să menţii o relaţie care nu funcţionează, este timpul să fii sincer(ă) cu tine. Pe de altă parte, nu te speria să dai drumul sentimentele tale cele mai adevărate.

Capricorn

Alergi 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, iar asta îţi afectează bunăstarea mentală şi fizică. Eclipsa din 26 mai este un memento pentru a avea grijă de tine şi pentru a găsi consolare în interior. Limpezeşte-ţi mintea. Lecţia care trebuie învăţată este să nu mai tragi de tine la maximum când eşti epuizat. Ascultă-ţi corpul! Odihneşte-te când ai nevoie!

Vărsător

Lauda pe care o primiţi de la prieteni şi familie ar trebui să îmbunătăţească vibraţiile pozitive pe care le simţi. Chiar şi o persoană la fel de independentă şi de gânditoare ca tine poate fi prinsă în ceea ce spun, gândesc şi simt despre tine ca persoană cei care îţi sunt apropiaţi. Nu mai căuta validarea de la alţii. Iubirea pe care o dorşti este în tine. Doar tu îţi poţi umple inima de bucurie. Nimeni altcineva nu poate.

Peşti

Te-ai ascuns în ultimele săptămâni şi te-ai concentrat asupra creşterii, evoluţiei personale. Acum, este momentul să arăţi lumii cum a dat roade tot efortul depus pentru tine. În loc să reacţionezi excesiv la unele situaţii şi să plângi din cauza celor mai simple critici, lasă neplăcerile minore săă se stingă de la sine. Nu te mai implica atât de mult, detaşează-te.

@shutterstockRecente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg